Lemon Kush Headband (Humboldt Seed Organization) feminized

(1)

Lemon Kush Headband biedt een verheffende geestelijke rush en milde lichaams-stone die maar doorgaat en doorgaat. Ze is makkelijk te kweken en supermakkelijk te roken, en haar aroma en smaak zijn verslavend lekker.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

WAUW – roepen eerst je smaakpapillen en daarna je hersencellen!

LEMON KUSH HEADBAND

De unieke structuur van Lemon Kush Headband geeft volwassen planten het silhouet van miniatuur-sativa’s. Dankzij de indica-genen is de plant klein, terwijl het wel nog een duidelijke sativa-vorm heeft. Zonder iets naast de plant om de schaal te bepalen, zou het moeilijk zijn om te bepalen of ze één of drie meter hoog is. Deze planten, die zowel binnenshuis als buitenshuis winterhard zijn, groeien tot heuphoogte, groeien prettig in de breedte en kunnen met gemak een kubieke meter aan ruimte innemen. Deze makkelijk te kweken 64% sativa, 34% indica bloeit binnen 9-10 weken.

Lemon Kush Headband, krachtig in de groeifase maar weinig veeleisend wat voedingsstoffen betreft, is zeer bestendig tegen plagen en pathogenen. Vanaf een zaadje of kloon laten de sativa-genen zichzelf al snel zien. Er zullen zich lange, speervormige takken ontwikkelen, waaraan stevige, diamantvormige toppen verschijnen. Het bladerdak van cola’s spreidt zich mooi, waardoor de secundaire toppen genoeg licht ontvangen. De voornaamste bloemenclusters zijn puntig en bieden een hele fijne oogst van tot 450g per vierkante meter binnenshuis, of vanaf 600g per plant buitenshuis. Wanneer de toppen eenmaal gedroogd zijn, zal het unieke aroma de kritische kweker doen snakken naar meer Lemon Kush Headband.

De herfsttinten van de bladeren, die verschijnen wanneer de plant bijna volgroeid is en de bladeren weinig voedingsstoffen krijgen, accentueren de dikke harslaag op de gezwollen bloemen. Met gaas of een hekwerk is te voorkomen dat de plant gaat buigen en krijgen de toppen, die rijk zijn aan olie en terpeen, ondersteuning. In de laatste weken ontwikkelen de harsprofielen zich volledig. Scherpe boventonen van een zure garagewerkplaats en rauwe limoneen gaan heerlijk samen met gerijpte ylan-ylang en bosgeuren.

Lemon Kush Headband heeft een onbetwistbare vorstelijke afkomst: krachtige eigentijdse ouders en grootouders die onderdeel zijn van een cannabislegende.

Het langdurige geestelijke effect vereist dat je slechts een of twee keer per dag wat gebruikt om in de heerlijke citroenwereld te blijven. Dankzij het extra halo-effect van de 19-23% THC is je omgeving superhelder.

Lemon Kush Headband (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Super Bud x Headband x Original OG
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 23%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 190
Hoogte (Outdoor) 400cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    03/Mar/2020

    Helemaal geweldig!
    Deze is echt heel lekker. Heb zelf nog niet beter smakende en geurende wiet gehad. Kwam er mee in aanraking van wiet uit de coffeeshop. Daar hadden ze heerlijke Lemon Kush maar er zat wel zo nu en dan een zaadje in. De zaadjes bewaard en tijdens de lange zomer van 2018 mooie planten van gekweekt. Daarna op kenmerken zitten zoeken welke Lemon Kush dat was. Aangezien sommige van mijn planten roodachtige kenmerken hadden kwam ik al snel op de Humboldt Lemon Kush. Dat is een kruising van de Headband en daar komt dat rooie vandaan. In 2019 via zaadjes gekweekt en was duidelijk dezelfde als van de coffeeshop. Plant groeit buiten vrij snel. Als je 1 juni ontkiemt krijg je nog een plant van ongeveer 2 meter. Begin je 1 mei dan krijg je beste boom! Bloeitijd is vrij normaal. Begin/medio oktober kan je de dikke harde compacte toppen oogsten. Plant verkleurd tijdens de bloei in prachtige herfstkleuren. Het eindresultaat maakt vele kwekers blij. Topper! Ga deze zeker vaker halen.

    G. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Kush Headband (Humboldt Seed Organization) feminized
Lemon Kush Headband (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.