Blue Fire (Humboldt Seed Organization) feminized

Blue Fire van Humboldt Seeds is niet zomaar een indica kruising. Kweek deze prachtige cannabisplant en geniet van een van de fruitigste soorten van de Amerikaanse westkust. Een hoogwaardige indica die zowel kwekers als cannabiskenners verrast!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Blue Fire: Krachtige en Aromatische Verdoving

Humboldt Seeds uit Noord-Californië heeft de beroemde Blue Dream gekruist met een Fire OG bx1 om dit prachtige exemplaar te maken. Het resultaat is een indica-dominante kruising (60% indica). Deze levert geweldige opbrengsten en groeikracht op. Bovendien is het misschien wel een van de fruitigste soorten die je ooit hebt geproefd.

Wanneer je Blue Fire binnenshuis kweekt, is het verstandig haar vegetatieve fase kort te houden. Zo behoudt ze een beheersbare hoogte. Kweek haar buitenshuis in goede omstandigheden en het meisje bereikt een duizelingwekkende hoogte van maar liefst 3-4m. Blue Fire groeit niet alleen krachtig, maar richt ook al haar energie op het produceren van echte toppen van topkwaliteit. Deze hebben ultieme smaken en effecten.

Naast haar mooie dikke laag kleverige trichomen brengt ze je neus in trance met de bessengeur die uit de kristalrijke toppen komt. Mogelijk kom je in de verleiding om vroeg te oogsten, maar wees geduldig. De 70-75 dagen die ze nodig heeft om te bloeien, benut ze goed. Binnen kijk je uit naar 500-650g/m² van de beste Cali cannabis die er is. Buiten, waar de dame goed gedijt, gaat haar opbrengst door het dak. Sommige telers hebben oogsten van 2500-4000g/plant gemeld! Gezien ze uit het zonnige Californië komt, is het niet verrassend dat Blue Fire het graag droog en warm heeft. In Noord-Europese klimaten zie je de beste resultaten als je haar in een kas kweekt.

Blue Fire is zeker geen zwakke soort. Zo bevat ze 24% THC en heel weinig CBD. Dit maakt het meisje uitzonderlijk krachtig. Je hebt dus niet veel nodig om te genieten van haar krachtige en langdurige effect. Als hoogwaardige indica stuurt ze je naar Couchlock City voordat je het weet! Geniet van haar ongelooflijk ontspannende effect en laat dit meisje na een paar trekjes een glimlach op je gezicht toveren.

Perfect passend bij haar zeer aangename indica stone is het voortreffelijke aroma van Blue Fire. De rook behaagt je met zoete en fruitige bessen, die goed passen bij de citrus- en diesel-tonen.

Als je op zoek bent naar een echte indica van de bovenste plank, kijk dan niet verder dan Blue Fire van Humboldt Seeds. Deze meid heeft het allemaal. Een blijvende favoriet onder recreatieve en medicinale gebruikers!

Blue Fire (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Blue Dream x Fire OG bx1
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 24%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 240
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 400cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Fire (Humboldt Seed Organization) feminized
Blue Fire (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.