Master Kush Skunk x Afghan Haze (Mr. Nice) regular

Master Kush Skunk x Afghan Haze van Mr. Nice is een speciale, gelimiteerde soort met een complexe en betrouwbare genetische achtergrond. Ze is geschikt voor alle niveau's van ervaring, en het gevarieerde genenpakket zorgt voor overheerlijke smakken en een gemengde high die je geest en lichaam naar nieuwe hoogten brengt. Mr. Nice staat bekend om zijn goede kweekvaardigheden. Grijp die kans!

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 15€ 70.00
  • Aantal zaden: 15 € 70.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Mr. Nice - Master Kush Skunk x Afghan Haze: Een sterke, veerkrachtige soort die zeer goed past bij medicinale kwekers.

De kwekers bij Mr. Nice staan bekend om hun roeping en inzet om enkele van de meer klassieke en iconische soorten uit het verleden te behouden. Maar dat betekent niet dat ze deze soorten zo nu en dan niet kunnen aanpassen ten behoeve van een speciale, gelimiteerde soort! Je weet dat het goed moet zijn als ze afwijken van hun normale praktijken om je dit te kunnen aanbieden. Master Kush Skunk x Afghan Haze is het resultaat van de combinatie van enkele van 's werelds meest populaire, old school soorten - met 25% Haze toegevoegd. Dit is een F1 soort die een goede eerste stap is voor beginnende kwekers en ze is uniek en veerkrachtig genoeg om zowel de veteraan als de commerciële kweker tevreden te stellen.

Deze soort heeft een uitmuntende smaak en high waar je voor terug zult komen. Afhankelijk van hoe je bestuift, zul je een verscheidenheid aan hoogvliegende, euforische highs, psychedelische creativiteit en sterke, lichamelijke roezen ervaren. Deze wiet wordt van harte aanbevolen voor een makkelijke zondag in het zonnetje als je de wereld aan je voorbij wilt zien trekken - met vrienden of alleen. Dit is een geweldige allrounder die bij veel medicinale gebruikers in de smaak zal vallen. De effecten die deze soort veroorzaakt, maken haar perfect voor de behandeling van spierpijn, gebrek aan eetlust, angst, stress en MS. Deze gelimiteerde versie is niet lang beschikbaar zijn en zal niet teleurstellen - probeer haar zolang het nog kan.

Master Kush Skunk x Afghan Haze is een gevarieerde hybride die gemaakt is van 50% Afghaan, 25% Skunk en 25% Haze. Het resultaat is een plant die het beste van beide in zich heeft - korte groeitijden, hoge opbrengsten, intense kracht en groot kweekgemak. Ze is vergevensgezind en zelfs de grootste amateurs kunnen haar wel aan. Hoewel ze makkelijk groeit, gedijt deze soort het best in hydro en bio kweekmethode; buiten gedijt ze ook goed. Door haar gebruiksvriendelijkheid is deze hybride ook geschikt voor degenen die Haze-eigenschappen zoeken in hun product, maar geen zin hebben in de lange groeitijd en de uitgebreide zorg waar Hazeplanten zo vaak mee geassocieerd worden. Voor een optimale opbrengst duurt de bloeiperiode ongeveer 56-70 dagen - een zeer acceptabel tijdframe voor een commerciële kweker.

Master Kush Skunk x Afghan Haze van Mr. Nice is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van ruwweg 400-550 g/m². Dit is een fantastische, gelimiteerde soort die hoog op de lijst zou moeten staan van medicinale kwekers - ze is een sterke basis die vele kweekmogelijkheden biedt.

Merk Mr. Nice Limited
Genetica Indica-dominant
Ouders Master Kush Skunk x Afghan Haze
Bloeitijd 8-10 weeks
Opbrengst Indoor 400-550 g/m2
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Oogst (Outdoor) Begin Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Master Kush Skunk x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Master Kush Skunk x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Master Kush Skunk x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Master Kush Skunk x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Master Kush Skunk x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Master Kush Skunk x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Informatie Mr Nice Seeds

Mr. Nice Zaden

Mr Nice HowardMr Nice Seed Bank is een van de meest gerespecteerde zaadbanken ter wereld. De oprichters behoren tot de pioniers op het gebied van cannabisteelt. Je vindt al hun kennis en passie in zowel de krachtige old-school soorten als in de onlangs bekroonde kruisingen.

In april 2016 verliet Howard Marks, alias Mr. Nice, deze wereld. Hij was een van de eerste voortrekkers van de gereguleerde cannabishandel zoals we die vandaag de dag kennen, en hij liet ons achter met een rijke erfenis van unieke cannabissoorten. Na gevangen te hebben gezeten in de Verenigde Staten voor smokkel, stichtte hij in 1990 de Mr. Nice Seed Bank, samen met twee bekende kwekers, Scott Blakey "Shantibaba" en Neville Schoenmaker. Alle cannabissoorten die door Mr Nice Seed Bank zijn gekweekt, belichamen de talenten en de enorme rijkdom aan ervaring van de telers, resulterend in een grote hoeveelheid internationale awards.

Tegenwoordig bezit Mr. Nice Seed Bank nog steeds de originele genetica die in 1995 werden gered uit handen van de onderdrukkende Nederlandse autoriteiten, en die daarna nogmaals in 2003 de gedwongen stillegging door een Zwitserse aanklager overleefden. Dankzij de huidige eigenaar, Scott Blakey, leeft de geest en de glimlach van zijn vriend Mr. Nice nog altijd voort in zowel de old-school als in de nieuwe afgestamde soorten. Het behoud van genetica en biodiversiteit is altijd de filosofie geweest van Shantibaba en Mr. Nice Seed Bank, reflecterend in de kostbare cannabiszaden die er tegenwoordig zijn, zoals Lights 5, Super Silver Haze, White Widow, White Rhino en White Shark, om er een paar te noemen.

Mr Nice Seed Bank produceert alle zaden in eigen gecontroleerde kweekonderzoekslaboratoria, en heeft altijd in wisselwerking gestaan met de kwekers die met de soorten werken, om te leren zoveel mogelijk te kweken en om de gedeelde kennis te vergroten. Shantibaba is ook begaan met het verspreiden van informatie over medische cannabisgenetica en kweektechnieken. Zijn bedrijf is tegenwoordig betrokken bij het CBD Crew project, voor onderzoek naar hoge-cannabidiolsoorten. Zamnesia biedt je verschillende uitstekende soorten van Mr. Nice Seed Bank, die je allemaal laten glimlachen.

MR. NICE VERPAKKINGEN

Met de speciale verzegelde verpakkingen van Mr. Nice Seed Bank blijven cannabiszaden beschermd tegen stoten en vochtigheid. Deze verpakkingsoplossing zorgt ervoor dat cannabiszaden veilig over de hele wereld verscheept kunnen worden. Het verpakkingsmateriaal bevat xx zaden en is niet hersluitbaar, om de originaliteit van de zaden te kunnen garanderen.

Mr. Nice verpakkingen

Awards Mr Nice

Awards Mr. Nice

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben de originele soorten van Mr. Nice Seed Bank de meest belangrijke internationale awards gewonnen. Jaar na jaar en overal ter wereld; veel fijnproevers hebben de verscheidenheid aan eigenschappen erkend die deze cannabis bijzonder maken. Hier is een selectie van alle Mr. Nice Seed Banksoorten die een prijs hebben gewonnen bij cannabiswedstrijden.

Award CRITICAL MASS

   

Awards:

• 2008, Copa Highlife BCN 2008 - Yervagüena for Critical Mass
• 2008, Highlife Planta del año 2008 - Mr Nice Seeds for Critical Mass
• 2008, Copa de la marihuana de Madrid, tweede prijs
• 2007, Marijo Taxpalketa, tweede prijs in de openlucht
• 2006, Copa de la marihuana de Madrid, derde prijs

Een robuuste kruising tussen een oude Afghani en de bekende Skunk #1 leidde tot een uitstekende versie van een oude soort. Dit is een soort met een hoge opbrengst, vooral geschikt voor commerciële kwekers en buitenkweek. Door de rijke Afghani-stamboom kun je een binnenopbrengst van rond de 650-750g/m2 verwachten, met een bloeitijd van 45/55 dagen. Buiten kun je 500-600g/zware bloemen per plant oogsten. Met Critical Mass moet je ervoor zorgen dat de vochtigheid onder controle blijft, omdat de buitengewoon dichte bloemen schimmel kunnen aantrekken. Met deze voorzorgsmaatregel zal de plant zowel de onervaren als de professionele kweker sterk belonen. 

Koop Critical Mass

 

 

 

Critical Mass Mr Nice


Award BLACK WIDOW

   

Awards:

 1995, High Times cannabis Cup

Mr. Nice's Black Widow is een klassieke kruising tussen twee old-school genetica. De ene is een originele South Indian Indica en de andere een inheemse Brazilian sativa. Deze soort heeft een potentieel hoge harsproductie, en heeft binnenshuis zo'n 8 tot 10 weken nodig om te bloeien. Zelfs amateurkwekers kunnen een oogst verwachten van 350-450g/m², en buitenshuis 300-400g/plant.

Koop Black Widow

  Black Widow MR nice

Award SUPER SILVER HAZE

   

Awards:

• 1997, High Times Cup, eerste prijs Hydro Cup
• 1998, cannabis Cup, eerste prijs cannabis Cup
• 1999, cannabis Cup, eerste prijs cannabis Cup

Dit is een legendarische kruising die nog steeds geliefd is onder fijnproevers. Kwekers Neville en Shantibaba hebben een familie samengesteld van 25% Skunk, met 25% Northern lights en 50% Haze. Deze soort heeft mogelijk een ervaren kweker nodig om al zijn genetische potenties tot expressie te laten komen. Wanneer de soort op de juiste manier gekweekt wordt, resulteert Super Silver Haze in een hoogwaardig eindproduct. De opbrengst kan binnenshuis 450-550g/m² overtreffen met 8-10 bloeiweken, terwijl buitenshuis gemakkelijk 500g/plant kan worden gehaald.

Koop Super Silver Haze

 

 

Super Silver Haze Mr Nice


Award LA NIÑA

   

Awards:

• 1998, High Times Magazine, Bio Cup

Deze soort is een paar jaar geheim gehouden. Nu is hij verkrijgbaar met een genetische samenstelling van Haze, gekruist met Widow Brazilian sativa en South India gekruist met Haze. Klaar voor binnenshuis. De soort kan zowel de onervaren teler als de gevorderde kweker voldoening geven, met oogsten van meer dan 450-550g/m² in 60-70 dagen.

Koop La Niña

  La Niña Mr Nice