Steamroller Glazen Pijp (Royal Queen Seeds)

(1)

De Steamroller pijp van Royal Queen Seeds ziet eruit als een gestroomlijnde versie van een klassieke bowl. Er is echter een belangrijk verschil, waarmee je je volgende rooksessie naar een hoger niveau tilt. Het carburateur gaatje zit niet aan de zijkant, maar aan het einde. Met de onbelemmerde rook die direct je longen bereikt, is de high uitsluitend beperkt door je eigen longcapaciteit.

6,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Steamroller Glazen Pijp - Zuivere, onaangetaste smaak

Wil je de smaak van je wiet echt maximaliseren? Dan gaat er niets boven zuiver, hoogwaardig glas. En dat is exact waar de behuizing van de Steamroller Glazen Pijp van Royal Queen Seeds van gemaakt is. Het zwarte plastic onder de bowl is daarbij niet alleen handig voor het klassieke RQS logo. Het is namelijk ontworpen om het ontwerp te versterken en het glas te beschermen tegen breken.

De rook komt uitsluitend in contact met het kristalheldere glas. Je inhaleert niets anders dan zijdezachte rook, die smaakt zoals de natuur het bedoeld heeft. Er is geen sprake van hout- of metaalachtige bijsmaken.

KNETTERSTONED DANKZIJ EEN GIGANTISCHE BOWL EN DIRECTE LUCHTSTROOM

De Steamroller Glazen Pijp is niet uitsluitend bedoeld voor doorgewinterde rokers. De pijp kenmerkt zich door een simpel design dat verrassend effectief is als je een sterkere high zoekt. In de extra grote bowl past een flinke hoeveelheid wiet, zeker als je hem vult met een geoefende hand. Dit betekent dat je hem niet opnieuw hoeft te vullen na een paar hijsjes. Je kampt dus niet met vertraging als je uit bent op een epische buzz.

Als je ziet hoe de rook door de heldere steel vloeit, krijg je een goed idee van de doorstroming van de pijp. De steel is lekker dik, waardoor je geniet van rijkelijke inhalaties. Na het vullen van de bowl met je meest smaakvolle kruid, sluit je het carb-gat af met je vinger. Steek de bowl aan en inhaleer geleidelijk tot het glas zich vult met rook. Ben je er klaar voor? Haal je vinger van het carb-gat en inhaleer opnieuw. Zonder bochten, spiralen of andere chique obstakels, krijgen je longen een voltreffer met zoveel THC-rijke zaligheid als ze maar aankunnen.

De Steamroller Glazen Pijp van Royal Queen Seeds is verkrijgbaar in klassiek zwart en helder. Het RQS logo is in reliëf aan de onderkant van de bowl aangebracht om de authenticiteit weer te geven.

Reviews (1)
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Steamroller Glazen Pijp (Royal Queen Seeds)
Steamroller Glazen Pijp (Royal Queen Seeds)
Steamroller Glazen Pijp (Royal Queen Seeds)
Steamroller Glazen Pijp (Royal Queen Seeds)
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.