Auto Lennon (Pyramid Seeds) feminized

(2)

"Imagine - all the people, living life in peace" - De mensheid zou echt beter af zijn met wat euforie, en de feminized Auto Lennon van Pyramid geeft je precies dat! Deze mooi uitgebalanceerde genetische mix van 40% Indica, 30% Sativa en 30% Ruderalis heeft slechts 75-85 dagen nodig om zich van zaadje naar oogst te ontwikkelen en levert je dan 30-100 gram wiet op met een THC-gehalte van 10-13%.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Auto Lennon: In slechts 75-85 dagen van zaadje naar oogst

"Imagine - all the people, living life in peace" - Welnu, gelukkige mensen zijn vreedzame mensen en daarom denken wij dat de mensheid beter af zou zijn met wat euforie. De feminized Auto Lennon van Pyramid Seeds is een geweldige soort die precies dat gevoel veroorzaakt. Dit is een mooi uitgebalanceerde genetische mix van 40% Indica, 30% Sativa en 30% Ruderalis.

Auto Lennon van Pyramid Seeds is een autoflowering soort van de volgende generatie - door een meer uitgesproken smaak, een grotere omvang en opbrengst werden automatisch bloeiende soorten makkelijker geaccepteerd en Auto Lennon is daar een goed voorbeeld van. De planten ontwikkelen zich vanuit een zaadje tot een plant van 60-110 cm hoog binnen slechts 75-85 dagen en produceren dan schitterende, doch dunne, maar wel harsige toppen, die samen een oogst vormen van 30-100 g/plant. Kweek je eigen peace-wiet en proef dan wat van de opmerkelijke wierooksmaak en geniet van het euforische effect dat de 10-13% THC teweegbrengt.

Auto Lennon (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Jack Herer x Haze x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 13%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 18.9
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    11/Dec/2022

    Frky
    Salut à tous les ardennais c'est pas si c'est le plante peut faire des virages mais je suis presque persuadé puis c'est pas qu'elle soit longue on a rien à faire d'autre qu'à attendre alors franchement qu'est-ce qu'on a à foutre d'attendre en espérant se soyez génial idée de faire moi personnellement je la trouve un peu long peut-être pour une. Bonne degustation

    F. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Lennon (Pyramid Seeds) feminized
Auto Lennon (Pyramid Seeds) feminized
Auto Lennon (Pyramid Seeds) feminized
Auto Lennon (Pyramid Seeds) feminized
Auto Lennon (Pyramid Seeds) feminized
Auto Lennon (Pyramid Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.