Somango (Soma Seeds) feminized

Somango van Soma Seeds is een fruitige hybride die je een sterke creatieve roes zal geven. Ze is perfect voor alle filosofen en iedereen die van een fijne geestelijke roes houdt zonder dat hij daardoor meteen aan de bank gekluisterd zit. Somango veroorzaakt een goede cerebrale roes die je op gang zal helpen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - Somango: Een geweldig smakende soort om de filosoof in jou naar boven te halen.

Voorheen stond ze bekend als Soma #5, maar Soma Seeds heeft haar naam veranderd naar Somango om zo beter uiting te kunnen geven aan haar exotische mangosmaak en -geur. Ze komt voort uit een complexe kruising van de hybride Jack Herer en Big Skunk Korean. De plant die hier het resultaat van is, is een van de fruitigste en smaakvolste soorten die beschikbaar zijn. Ze is absoluut essentieel voor kwekers en rokers die waarde hechten aan smaken en geuren.

Somango zal een geweldige cerebrale roes veroorzaken, die je goed op weg zal helpen en die perfect is om je creatieve sappen aan het stromen te krijgen of om je wat meer focus en perspectief te geven. Ze is ideaal voor die koele, zomermiddagen wanneer je buiten met een boek lekker wilt ontspannen of als je met je vrienden wilt praten over het oplossen van wereldproblemen; ze zal in iedereen de filosoof naar boven halen. Somango is een geweldige manier om stress mee te verlichten en ze is goed geschikt voor medicinale gebruikers die willen relaxen.

Deze door Indica gedomineerde hybride heeft een genetische achtergrond die ervoor zorgt dat ze lange zijtakken ontwikkelt en een hoogte bereikt die je normaal niet van een Indica zou verwachten. Hierdoor is ze een ideale soort voor 'multi-branching' en ze zal zich dan ook goed ontwikkelen onder deze omstandigheden. Je kunt nog steeds redelijke resultaten verkrijgen met een Sea of Green methode, maar zorg dan wel dat je haar hoogte en takvorming in de hand houdt. Naarmate Somango rijp wordt, zal ze een verleidelijke paarse kleur krijgen en de toppen worden dan bedekt door een mooie laag kristallen; een indrukwekkend schouwspel. Door haar redelijke bloeiperiode en behoorlijke opbrengst van hoogkwalitatieve wiet, is deze soort een must als toevoeging aan de kweekruimte van iedere kweker, beginner of veteraan.

Somango van Soma Seeds is geschikt voor de binnen- en kaskweek. Buiten zal ze niet goed groeien. Voor een optimale opbrengst duurt de bloeiperiode ruwweg 60-70 dagen en de planthoogte kan variëren tussen 1,2 en 1,5 meter. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van 400-500 g/m².

Somango (Soma Seeds) feminized Product Informatie
Merk Soma Seeds
Ouders Super Skunk x Big Skunk Korean x Jack Herer
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Somango (Soma Seeds) feminized
Somango (Soma Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.