White Willow (Soma Seeds) feminized

White Willow van Soma Seeds is een snel en extreem hard aankomende Indicahybride. Ze zal zeer gewaardeerd worden door de veteraan-roker die op zoek is naar een energieke en prettige roes. White Willow vergt behoorlijk veel onderhoud, en je zult wel merken dat ze veel aandacht vraagt om haar ware schoonheid te kunnen ontplooien.

65,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 65.00
 • Aantal zaden: 5 € 65.00
 
- +
 

Alleen online!

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - White Willow: een hard aankomende, wilskrachtige soort

White Willow van Soma Seeds is een door Indica gedomineerde hybride met een attitude. Ze werd vernoemd naar de dochter van Soma Seeds' oprichter en deze soort is het resultaat van de kruising van White Widow en Afghaan-Hawaïaan. De plant die hieruit voortkomt, is veeleisend, maar produceert wel grote opbrengsten van een zeer kwalitatief product. Veteraan-rokers zullen staan te popelen om deze soort in handen krijgen.

Deze soort ruikt en smaakt naar een typische, uitmuntende Afghaanse soort met zoete, pittige geuren en smaken die je naar meer doen verlangen. White Willow veroorzaakt een sterke, opwekkende high. Ze is zeer geschikt om je aandacht mee te verscherpen en gemotiveerd te raken en alle onnodige afleidingen aan de kant te schuiven. Deze is om vroeg op de dag van te genieten, of wanneer je met vrienden bent, en ze zal je creativiteit op gang helpen, geanimeerde discussies aanzwengelen en je inspireren. Deze soort heeft ook behoorlijke, medicinale eigenschappen die helpen om stress, pijn en angst te verlichten. Let wel op: net als de dochter waar deze soort naar vernoemd werd, is dit een zeer wilskrachtige soort en de onervaren rokers doen er goed aan voorzichtig met haar om te gaan.

White Willow is een schitterende plant, haar weelderige, groene bladeren zijn zo diep van kleur dat ze bijna een blauwige tint hebben. Deze soort bereikt binnenshuis een gemiddelde hoogte en is behoorlijk compact dankzij haar Afghaanse erfenis. Ze is absoluut bestemd voor de vaardige kweker, want ze vergt veel aandacht een onderhoud, maar dat is alles de moeite waard. Zoals bij de meeste goede dingen in het leven, krijg je datgene terug wat je erin stopt; je constante aandacht zal dan ook beloond worden wanneer deze schoonheid in bloei komt te staan en je een gulle opbrengst geeft van een kwaliteitsproduct dat door de echte kenner gewaardeerd zal worden.

White Willow van Soma Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten en kaskweek. Voor een optimale opbrengst duurt de bloeitijd duurt ruwweg 70-77 dagen en je kunt dan voor je tijd en moeite een oogst verwachten van ongeveer 400 g/m² hoogkwalitatieve wiet.

Genetica Indica-dominant
Ouders White Widow x Afghani-Hawaiian
Bloeitijd 10-11 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Willow (Soma Seeds) feminized
White Willow (Soma Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.