Spliff Cheese (Spliff Seeds) feminized

(1)

De feminized Spliff Cheese van Spliff Cheese is gebaseerd op een speciaal geselecteerde kloon van de beruchte Engelse Cheese - Spliff Seeds heeft haar gekruist met hun stinkende Skunk No.1 en verkreeg zo uiteindelijk een snel bloeiende stabiele soort met een meer dan aardige opbrengst en keiharde toppen. Deze plant wordt 60-110 cm hoog en levert 400-500 g/m² wiet op met een hoge medicinale waarde.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 22.00
 • Aantal zaden: 5 € 22.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Spliff Cheese: Engelse Cheese gekruist met Skunk No.1

De feminized Spliff Seeds van Spliff Seeds is het resultaat van jaren lang kweken. Het begon met een speciaal geselecteerde kloon van de beruchte Engelse Cheese, die Spliff Seeds met hun stinkende Skunk No.1 kruiste om de soort te stabiliseren en de opbrengst te vergroten. De unieke geur en smaak wisten ze hierbij te behouden. Het resultaat is een korte en ruige plant die opgroeit tot een hoogte van 60-110 cm (2+ meter buitenshuis) en binnen slechts 7-9 bloeiweken adembenemende centrale bloemschermen ontwikkelt. Deze plant groeit graag op hydro en dit brengt de bloeitijd zelfs terug tot 7 weken.

Spliff Cheese van Spliff Seeds levert een redelijk grote opbrengst op, en je kunt gerust rekening houden met 400-500 g/m² wiet met een hoog THC-gehalte; buiten is dit 300-400 g/plant. De keiharde toppen hebben een intense Skunkachtige, aardse geur en een fruitige en Skunkachtige smaak. Als je de wiet van Spliff Cheese rookt, zul je langzamerhand de stress van je geest voelen wegglijden, je wordt vrolijker en je lichaam wordt op subtiele wijze verdoofd. Dit is de perfecte wiet om na je werk mee te ontspannen of om medicinaal te gebruiken bij angst, artritis, slapeloosheid, migraine, multipele sclerose, premenstrueel syndroom en spier- en gewrichtspijn.

Genetica 60% indica / 40% sativa
Ouders Skunk no.1 x (Afghani x Skunk no.1)
Bloeitijd 7-9 weeks
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor 400-500 g/m2
Opbrengst Outdoor 300-400 g/plant
Hoogte (Indoor) 0.6-1.1 m
Hoogte (Outdoor) 2+ m
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  01/Apr/2019

  Spliff cheese
  Flowers earlier so magnificent nose from it, great for arthritis pain in limbs and spine is a must for sufferers, beautiful full body of taste.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Spliff Cheese (Spliff Seeds) feminized
Spliff Cheese (Spliff Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.