Super Skunk (Spliff Seeds) feminized

(1)

De feminized Super Skunk van Spliff Seeds ontkent haar afkomst niet - deze uitmuntende inteelt stinkt. En dat is niet gek, met een shot Skunk No.1 en een dubbele dosis Afghaan wordt ze zeer harsachtig en scheidt ze een muskachtige en zoete citroengeur af. Deze stinkerd komt voort uit zorgvuldig selecteren en terugkruisen en groeit dus gelijkmatig. Hoogte: 1,2-1,5 m; 500-600 g/m².

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Super Skunk: Een muskachtig en zoete, naar citroen neigende geur

Je kunt je afkomst niet verloochenen en dat geldt ook voor de feminized Super Skunk van Spliff Seeds - deze geweldig producerende ingeteelde soort heeft een sterke lichaamsgeur. Je kunt duidelijk ruiken waar ze vandaan komt: ze is het resultaat van een zorgvuldig proces van selecteren en terugkruisen en werd geboren uit het huwelijk van hun Skunk No.1 met een Afghaan, en daardoor is ze behoorlijk harsachtig. Super Skunk is een makkelijk te kweken, beginnersvriendelijke variëteit (volgens sommige is deze variëteit zelfs idiootbestendig) met een hoge resistentie tegen schimmels en ziekten en een indrukwekkende opbrengst.

Super Skunk van Spliff Seeds ontkiemt zeer snel - meestal binnen één nacht of dag -maar ze heeft wel 10-11 weken nodig om volledig rijp te worden en haar uiteindelijk hoogte v an 120-150 cm te bereiken. Buiten behoudt een redelijk hanteerbare hoogte van 1,8 - 2,5 meter en levert ze haar stinkende wiet tegen oktober/november op.

Super Skunk is een echte pakezel voor wat betreft de topproductie en het gewicht van de oogst - de indrukwekkende omvang van de enorme toppen zullen je ogen doen tranen van ontroering. In een indoor opstelling bedraagt een gemiddelde oogst 500-600 g/m² hoogkwalitatieve wiet met een hoog THC-gehalte. De geur van het gedroogde eindproduct is intens - van zoet en muskachtig naar citroenig, een ware Skunk. Het inhaleren van de rook prikkelt je smaakpappillen met zijn typische, door een fruitig vleugje afgeronde Skunksmaak en veroorzaakt een sterke, euforische high die gepaard gaat met een milde lichamelijke stone. Medicinale gebruikers kunnen Super Skunk waarderen om haar verlichtende effect bij angst, stress, misselijkheid en spier- en gewrichtspijn.

Super Skunk (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders (Afghani 1 x Skunk no.1) x Afghani
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 550g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    24/Mar/2022

    Super shunk
    Après avoir germé dans du coton les graines non jamais prise en pot

    L. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Skunk (Spliff Seeds) feminized
Super Skunk (Spliff Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.