Sweet 'n' Sour Outdoor (Spliff Seeds) feminized

De feminized Sweet 'n' Sour Outdoor van Spliff Seeds is een geweldige producent met een hemelse geur/smaak. Deze 80% Sativa, gebaseerd op Mexicaanse Haze, Princess, Shiva Skunk en Hawaïaanse Sativa, produceert 450 g/plant en is niet gierig met geur en smaak. De wiet van Sweet 'n' Sour Outdoor heeft een fantastisch zoete en fruitige bloemengeur en veroorzaakt een vrolijke high.

29,90 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 29.90
  • Aantal zaden: 5 € 29.90
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Sweet 'n' Sour Outdoor: Een fantastisch zoete en fruitige bloemengeur

De feminized Sweet 'n' Sour Outdoor van Spliff Seeds is een geweldige producent met een goddelijke smaak en geur. Deze 80% Sativa is gebaseerd op Shiva Skunk, Mexicaanse Haze, Princess en Hawaïaanse Sativa, maar wordt uiteindelijk niet erg groot. De planten blijven hangen op een hanteerbare hoogte van 2 - 2,5 meter en leveren tegen het midden/einde van september hun hemelse vruchten af. Sweet 'n' Sour Outdoor produceert massieve hoofdtoppen die eruit zien alsof het gesneeuwd heeft - door de vorm van de plant en het uiterlijk van de toppen zou je denken dat Kerst dit jaar iets eerder valt.

Sweet 'n' Sour Outdoor van Spliff Seeds produceert 450 g/plant en is niet gierig met haar smaak en geur, maar ook niet overweldigend. Het eindproduct pronkt met een fantastisch zoete en fruitige bloemengeur en veroorzaakt een vrolijke en gelukkige high die je zal laten lachen en giechelen en die je de warme kriebels geeft - plus een ernstige vreetbui. Kenners en stoners met getrainde smaakpappillen kunnen drie verschillende fenotypen onderscheiden - grapefruit, ananas en citrus. Om de volle geuren en smaken nog meer tot hun recht te laten komen, raden we je aan om de wiet iets langer te laten drogen dan gebruikelijk is - we weten dat het moeilijk is om weerstand te bieden aan de geur, maar PROBEER het in ieder geval!

Merk Spliff Seeds
Genetica 20% indica / 80% sativa
Ouders Mexican Haze x Princess x Shiva Skunk x Hawaiian Sativa
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor 450 g/plant
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 2-2.5 m
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet 'n' Sour Outdoor (Spliff Seeds) feminized
Sweet 'n' Sour Outdoor (Spliff Seeds) feminized