White Widow Automatic (Spliff Seeds) feminized

White Widow Automatic produceert binnen een opbrengst tot 400-550g/m² in 10-11 weken vanaf zaad. Deze korte plant wordt niet hoger dan 60-100cm, maar levert een indrukwekkend grote oogst. Wierook aroma's worden gekoppeld aan een aardse, hasj-achtige Kush smaak. De high van White Widow Automatic is een prettige mix tussen een sterke, lichamelijke stone en een psychoactieve, cerebrale high.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 22.00
 • Aantal zaden: 5 € 22.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - White Widow Automatic: Kleine planten, grote oogsten, 60% Indica

White Widow Automatic is de opvolger van een van de meest invloedrijke cannabis soorten aller tijden. Ze werd gecreëerd door het hybridiseren van een groot aantal genen, waaronder een Brazilian Sativa landras en een South Indian Indica van de originele White Widow, samen met NL Special en Afghan Lowryder, soorten ontwikkeld door Spliff Seeds. Genen van White Widow worden nog steeds door veel kwekers gebruikt, wat heeft geleid tot de creatie van ontelbaar veel krachtige afstammelingen, zoals White Rhino en White Russian. Het tellen van alle internationale prijzen, die deze soort door de jaren heen gewonnen heeft, zou eeuwen duren! White Widow is een legendarische plant!

White Widow Automatic is indica-dominant (60%) en blijft vrij klein tijdens haar autoflowering levenscyclus van 10-11 weken. Binnen wordt een hoogte van 60-100cm zelden overschreden en sommige planten kunnen extreem vroeg worden geoogst, soms al na 9 weken vanaf zaad. Het productiepotentieel is enorm voor een autoflowering soort. Deze piekt op 400-550g/m². Buiten zullen planten tot 80g per plant produceren, klaar voor de oogst in augustus of september, afhankelijk van de maand van ontkieming. De structuur van de toppen is ietwat open, wat helpt problemen met schimmel te voorkomen.

De smaak van White Widow Automatic is voornamelijk aards, doet denken aan Kush soorten en wordt ook gekenmerkt door overheerlijke hasj smaken die mixen met het bekende wierook aroma van White Widow waar we zo van houden. THC-niveaus werden getest op gemiddeld tot hoog, en effecten zijn op beide niveaus sterk: Lichamelijke ontspanning wordt gecombineerd met een psychoactieve, euforische cerebrale high. White Widow is altijd al een soort geweest waarbij je je om kracht geen zorgen hoeft te maken. Hier is niets veranderd.

De beslissing om White Widow Automatic te kweken, is eenvoudig te nemen. Wat kan er nou misgaan? White Widow Automatic heeft een prima genetische achtergrond, is in staat ongelooflijk veel te produceren voor een autoflowering soort en heeft ook nog eens een geweldige smaak. Toppen raken volledig bedekt met kristallen, wat een indicatie is van de sterke, krachtige effecten die alle onzekerheid zullen wegnemen.

Genetica 60% Indica
Ouders Brazilian Sativa x South Indian x NL Special x Afghan Lowryder
Bloeitijd 10-11 weeks
Opbrengst Indoor 400-550 g/m2
Opbrengst Outdoor 60-80 g/plant
Hoogte (Indoor) approximately 160cm
Hoogte (Outdoor) 200-300cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow Automatic (Spliff Seeds) feminized
White Widow Automatic (Spliff Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.