Purple Berry Kush (Spliff Seeds) feminized

Purple Berry Kush van Spliff Seeds is een makkelijk te kweken plant die indruk maakt met een geweldige bessenaroma met een Kush-nasmaak. Dankzij haar krachtige, zeer ontspannende effect is ze een ideale strain om te kweken als je simpelweg wil genieten van een goede smoke, of een plant wil met goed medicinaal potentieel om te helpen bij verlichting van pijn of stress.

19,87 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 19.87
 • Aantal zaden: 5 € 19.87
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Purple Berry Kush: Geweldige Bessensmaak en Goed Medicinaal Potentieel.

De jongens bij Spliff Seeds raken het creëren van uitstekende cannabisstrains maar niet zat. Hun nieuwe Purple Berry Kush is hierop geen uitzondering. Door de degelijke OG Kush-genen te combineren met hun fantastisch smakende Spliff Strawberry bieden ze een strain met een geweldige citrus- en bessenaroma, een zeer ontspannende high en grotere opbrengsten dan gemiddeld.

Spliff Seeds namen hun krachtigste mannelijke OG en kruisten die met hun Spliff Strawberry. Het resultaat is een geweldig smakende strain die dankzij de OG-genen krachtig is, stabiel en betrouwbaar groeit en het ook niet verkeerd doet wat opbrengsten betreft. De plant heeft een gemiddelde hoogte van ongeveer 100cm en is vooral geschikt voor SoG-kweken als je haar potentieel wil benutten. Haar bloeitijd is een nog schappelijke 60 dagen, waarbinnen sterke takken groeien die hele strakke toppen zullen ontwikkelen met een mooie citrus- en Dieselgeur. Ze beloont met goede opbrengsten tot 500g/m2 binnenshuis en tot 650g per plant wanneer je haar onder optimale omstandigheden buitenshuis kweekt. Een andere unieke eigenschap van Purple Berry Kush is dat ze in de laatste weken van de bloeitijd een prachtige paarse kleur krijgt.

Haar smaak mixt Diesel en Kush-noten met een fruitachtige bessensmaak en past precies bij haar potentie. Deze 70%-Indica heeft dankzij vrij hoge THC-levels een sterk effect. Ze kan de perfecte plant zijn om te kweken als je een strain nodig hebt om te helpen bij chronische pijn, stress, misselijkheid en andere aandoeningen. Bovendien smaakt ze geweldig, wat haar een superaanrader maakt voor iedereen, van medicinale gebruikers tot cannabisliefhebbers die gewoon een superbevredigende en heel ontspannende rookervaring willen.

Merk Spliff Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders Spliff Strawberry x O.G. Kush
Bloeitijd 56 days from seed to harvest
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-650 g/plant
Hoogte (Indoor) 100-120 cm
Hoogte (Outdoor) 150-175 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Berry Kush (Spliff Seeds) feminized
Purple Berry Kush (Spliff Seeds) feminized