La Cucaracha (Super Strains) feminized

(1)

La Cucaracha van Super Strains is een sterke, makkelijke groeier met een mellow high. Ze is ideaal voor beginnende kwekers en rokers, want deze soort zal je goed behandelen en het merendeel van de fouten die onervaren kwekers maken vergeven. De hoge opbrengsten en korte groeitijden maken haar tevens een ideale keus voor commerciële kwekers. Deze soort biedt voor ieder wat wils.

21,00
15,75 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 15.75
 • Aantal zaden: 3 € 15.75
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Super Strains - La Cucaracha: Een veerkrachtige, hoogrenderende soort die perfect is voor groentjes, veteranen en commerciële kwekers.

La Cucuracha van Super Strains is een Afghaanse door Indica gedomineerde soort. Ze is erg vergevensgezind en groeit met een taaiheid die haar een favoriete keus maakt onder beginnende kwekers. Maar dat betekent niet dat commerciële kwekers of veteranen niet zouden moeten overwegen om deze uitstekende soort in hun collecties op te nemen. Ze is een snelle groeier en biedt gulle opbrengsten die zeker iedereen zullen bevallen.

La Cucuracha heeft de zoete, pittige geur van een door Indica gedomineerde hybride. De rook is mild en muskusachtig met aardse ondertonen. Ze zal een mellow stony high veroorzaken en deze maakt haar zeer geschikt om na een vermoeiende dag mee te ontspannen - als je in je tuin of op je bank wilt relaxen zonder zo sloom te worden dat je niet meer op kunt staan. Ze is perfect voor de beginnende roker, want ze komt niet al te hard aan maar biedt je in plaats daarvan een comfortabel plateau om op te zitten. Ze biedt ook enige verlichting voor de gestresten en gekwetsten onder ons en stelt je in staat om je problemen te verdoven zonder je daarbij ervan te weerhouden je dagelijkse activiteiten uit te voeren.

La Cucuracha biedt om te beginnen geen geweldig aanzicht; in de eerste drie weken is ze behoorlijk terughoudend voor wat betreft haar looks. Maar hier komt al gauw verandering in als ze gaat bloeien en haar ware schoonheid begint te tonen. La Cucuracha groeit woest en snel en vergt weinig onderhoud - ideaal voor de kweker die minder tijd aan het kweken kan besteden dan hij zou willen. Voor een optimale opbrengst heeft ze ongeveer 55 volle bloeidagen nodig. Als je deze korte groeitijd combineert met de overvloedige opbrengst, krijg je een soort die kwekers van ieder slag tevreden zal stellen. La Cucaracha zal haar plekje veroveren in de collectie van iedere roker, ze zal de beginner vergenoegen en ook de veteraan een lekkere, makkelijke en ontspannende blow bieden.

La Cucaracha van Super Strains is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. De planthoogte kan variëren tussen de 1 en 1,5 meter en je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van 550 g/m². En hierdoor is dit een bijzonder efficiënte, makkelijk te kweken en lonende soort voor iedereen.

Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Ouders Afghan
Bloeitijd 55 dagen
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550 g/m2
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) 150 cm
Hoogte (Outdoor) 150 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  28/May/2019

  Top
  1von 3 hat gekeimt aber top Produkt

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
La Cucaracha (Super Strains) feminized
La Cucaracha (Super Strains) feminized
La Cucaracha (Super Strains) feminized
La Cucaracha (Super Strains) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.