Bud-O-Scope (60-100x)

(33)

Deze eenvoudige, maar praktische, microscoop vergroot objecten 60 tot 100 keer, zelfs kleinste details worden vergroot. Hij wordt geleverd met een LED-lampje, zodat het onderzochte object goed belicht wordt. De twee draaiknoppen kunnen worden gebruikt om de focus en vergroting in te stellen. De microscoop is geschikt voor het controleren van de trichomen van je planten om de oogsttijd te bepalen.

18,75 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (33)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Microscoop Led Zoom voor gebruik direct op de plant.

De Lumagny microscoop wordt geleverd met een LED-licht, zodat het onderzochte object goed belicht kan worden. De twee draaiknoppen worden gebruikt om de focus en vergroting in te stellen. De microscoop is zeer geschikt voor het controleren van de trichomen van je planten om te bepalen of ze klaar zijn om te worden geoogst. De microscoop kan direct worden gebruikt op de plant zonder gevaar voor beschadiging. Wordt geleverd met een beschermhoes.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (33)
  (33)
  30/Jul/2021

  Ne fonctionne pas
  Le matériel ne fonctionne pas du tout, je l'ai acheté pour rien.

  28/Jun/2021

  Fait le boulot !
  Un peu compliqué à faire la mise au point et à ne pas bouger mais autrement pour le prix ça fonctionne. Peut même trouver d’autres utilité à la maison.

  06/Mar/2021

  décevant
  j'avais déjà un microscope mais je voulais mieux voir et celui ci etait plus puissant (selon les caractéristiques), sauf que voila j'ai mis un peu de temps à le tester (pas mur les trichomes) donc quant j'ai enfin pu l'utiliser, le drame un grosse tache lumineuse et rien trouble sombre parfois un bref bout d'un truc ! j'ai passé 10 mn à me battre avec ... décevant, surtout que mon autre microscope marche niquel et coute bien moins cher

  18/Feb/2021

  works well
  needs some minutes to get used to. works after this minutes great. used to check for trichome colour of weed buds.

  19/Jan/2021

  povere bouwkwaliteit, maar zeer efficient
  Voor deze prijs moet je geen hoge kwaliteit verwachten. In het begin was er een slecht contact met de batterij, even opschonen en klaar. Maar ik gebruik het ledje ook niet vaak (buitenkweek, dan doet de zon zijn werk). Maar het werkt helemaal naar behoren! Ik heb het nu voor 2 oogsten gebruikt, en leen het ook regelmatig uit. Het is natuurlijk een beetje zoeken om scherp te stellen, maar dat doe ik door de afstand te bepalen, niet door aan het wieltje te draaien. En na een tijdje gaat dit vanzelf. Voor deze prijs een zeer efficient en inmiddels onmisbaar tooltje.

  07/Oct/2020

  Handy
  Pratique, ce microscope grossit bien, faut juste pas avoir la polio, au moindre tremblement on perd de vue son sujet.

  06/Aug/2020

  Goed
  Zeer goed voor wat het is en de prijs ge ziet perfect wa ge moe zien moet het wel met twee handen gebruiken voor het goed in te stellen m

  28/Jul/2020

  Moeilijk scherp te stellen
  Met veel geduld kan je wat scherper beeld krijgen. Zou toch een pak makkelijker in gebruik mogen zijn

  20/Jul/2020

  Ça fonctionne !
  Il suffit d'entrer en contact avec la plante pour y voir quelque chose ! Si vous avez la tremblote c'est compliqué par contre ... Merci Zamnesia ;)

  13/Jul/2020

  Worthless
  Totally worthless!!! Cant see anything with it. Led barely working and if its working flashing due bad contact.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bud-O-Scope (60-100x)
Bud-O-Scope (60-100x)
Bud-O-Scope (60-100x)
Bud-O-Scope (60-100x)