Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Paddo Grow Kits MushMushEr zijn 15 Producten

Deze paddo kweeksets van MushMush, met een inhoud van 1200ml, bevatten perliet, vermiculiet en substraat dat gekoloniseerd is met Psilocybe Cubensis. Een gigantische oogst met verse, magische paddestoelen is gegarandeerd. Naast de kweekkit, ontvang je een filterzak om de ultieme kweekomstandigheden te creëeren. Zamnesia heeft verschillende soorten en handige "variety packs" met drie verschillende soorten in het assortiment, voor wanneer je het moeilijk vindt je keuze te maken. Waarom probeer je ze niet allemaal om je eigen, persoonlijke favoriet te ontdekken? Het kweken van je eigen magic mushrooms was nog nooit zo eenvoudig!

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Paddo Grow Kits MushMush - Klik hier voor meer info

De Gasten Achter De MushMush Kweeksets

Video: De Oorsprong van onze Magic Mushroom Grow Kits

Bij Zamnesia helpen we mensen zoals jij graag met het kweken van hoogwaardige paddenstoelen binnen het gemak van je eigen huis.

In onze paddo shop vind je een grote variatie aan producten, van professionele kweeksets voor paddo's en truffels tot accessoires; allemaal afkomstig van vertrouwde merken met een goede reputatie in de industrie.

Lees dus snel door en zorg dat je die geweldige nieuwe kits van MushMush in handen krijgt. Voor meer informatie over het kweken van paddo's en wat je nodig hebt om ze zelf thuis te kweken, bezoek je vandaag nog de Zamnesia Paddo Shop.

MUSHMUSH: HET BREIN ACHTER ONZE PADDO'S

De jongens van MushMush kweken al paddo's sinds 1997. Toentertijd waren ze "slechts" hobbykwekers die paddo's in hun eigen huis kweekten en droogden, naast de studie die ze volgden.

In 2001 richtten ze officieel MushMush op en sindsdien hebben ze een groot aantal paddo kweeksets geproduceerd, maar ook sclerotia en substraat voor magic truffel kwekers.

Wat MushMush onderscheidt van andere producenten van kweeksets, is hun oog voor detail.

Het productieproces van de kweeksets neemt ongeveer 4-5 weken in beslag. Ze beginnen met het kweken van mycelium in een vloeibaar medium en het enten/kweken van het gesteriliseerde substraat voor de kits.

Zowel het mycelium als het substraat worden vervolgens toegevoegd aan individuele trays en gerijpt, waarna ze naar de klanten kunnen worden verzonden.

Dit gehele proces moet plaatsvinden onder volledig steriele omstandigheden, omdat zelfs het kleinste lek in een zak of een niet steriel oppervlak kan leiden tot een besmetting, wat een gehele partij kweeksets teniet kan doen.

Het team werkt ook voortdurend aan de productie van nieuwe kruisingen, om deze in de toekomst mogelijk aan hun kweeksets toe te voegen. Er wordt ook altijd extra aandacht geschonken aan het verjongen van de bestaande lijn kweeksets om de kwaliteit van de kits te verzekeren.

MushMush produceert op dit moment kweeksets met talrijke verschillende soorten, die allemaal zijn geselecteerd vanwege hun vermogen om goed te presteren in een thuisomgeving.

Mush Mush Logo

BESTEL JOUW MUSHMUSH KITS VANDAAG NOG

Alle MushMush kits worden wekelijks gemaakt om de versheid van de producten te garanderen. Ook worden alle kits geleverd met een kweekzak, compleet met microfilter, die bijna alle problemen met besmettingen of insecten elimineert.

Elke kit bevat mycelium en een mengsel van perliet en vermiculiet, die beiden extreem belangrijk zijn voor de drainage en ontwikkeling van de paddo's.

Als je graag wat nieuwe soorten wilt toevoegen aan je paddo tuin, bestel dan vandaag nog de nieuwe MushMush kits.

MushMush heeft bijna 20 jaar kweekervaring en is razendsnel uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande en betrouwbare bedrijven in de industrie.

Om het productaanbod te bekijken en je bestelling te doen, surf je vandaag nog naar de Zamnesia Paddo Shop.