Bubba's Gift (Humbuldt Seed Organization) feminized

(5)

Bubba's Gift is een goed bewaard geheim en Humboldt Seeds was niet bereid haar met de wereld te delen, tot nu dan. Deze mix van pre-98 Bubba Kush x God's Gift heeft een uniek en raadselachtig fenotype opgeleverd, die prima zal aansluiten bij de indica liefhebber, die op zoek is naar een hoogwaardige strain voor dagelijks gebruik. Bonus: Haar bloeiperiode is met 45-50 dagen razendsnel!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Bubba's Gift: Geweldige smaak en kalmerende, functionele high; allemaal in een pakketje van topkwaliteit.

Met haar snelle bloeitijd en betoverende schoonheid, bouwt Bubba's Gift al snel een reputatie op als het geheime liefdeskind die iedereen wil leren kennen. In 2008 ontdekten de kwekers bij Humboldt Seeds dit wonder per ongeluk, omdat ze een mannelijke pre-98 Bubba een kweekruimte met vrouwelijke Gods' Gift in lieten sluipen. Na de creatie, wisten ze bij Humboldt direct dat ze een winnaar in handen hadden en ze hebben sindsdien vele jaren besteed om deze elegante dame te trainen en bij te slijpen tot het betoverende voorbeeld van genetische verfijning die ze tegenwoordig is.

Bubba's Gift heeft een krachtig smaakprofiel, waardoor geur controle een serieuze noodzaak is voor de binnenteler, zeker als je niet zit te wachten op de geur van wiet in je hele huis. De daadwerkelijke smaak wordt gedomineerd door exotische en tropische fruit overtonen, gevolgd door veel subtielere hints van brandstof en kruiden. Over het algemeen wordt de smaak door velen beschreven als het genieten van een pina colada!

Rekening houdend met het feit dat Bubba's Gift een pure indica is, kan de opgewekte high daadwerkelijk mild genoemd worden als het gaat om lichamelijke effecten. Het levert een kalmerende, maar functionele high, waardoor je gewoon verder kan met je dag. Tegelijkertijd worden pijntjes verlicht en worden ook de meer creatieve aspecten van de geest opgewekt. Als een gevolg hiervan, is deze strain al snel favoriet geworden bij personen die zoeken naar wat verlichting of inspiratie, gecombineerd met functionaliteit.

In de kweekruimte zal Bubba's Gift haar leven langzaam opstarten, maar na een paar weken zal ze volgas vooruitgaan. Omdat ze voornamelijk indica is, zal ze een kort en gezet postuur ontwikkelen, maar de bladeren zijn prima verdeeld, waardoor het licht optimaal kan doordringen. Als ze bloeit, wat slechts 45-50 dagen duurt, produceert ze extreem ijzige, harde, harsachtige toppen. En je tijd en moeite worden beloond met een gemiddeld hoge opbrengst. Als je de bloeiperiode en kwaliteit van de oogst meetelt, zal dit de moeite absoluut waard zijn. Buiten kan het een behoorlijke uitdaging zijn om Bubba's Gift te kweken, voornamelijk dankzij die snelle bloeiperiode. Daarom wordt ze vaak begin juni geplant voor een oogst aan het begin van september. Omdat ze klein en gezet is, heeft Bubba's Gift ook een kleine eetlust, waardoor ze niet veel voeding vraagt. Als je gewend bent aan hongerige reuzen, is dit iets om te onthouden.

Bubba's Gift is een speciale cannabis strain. Er zijn er maar weinig zoals deze en dit fenotype zal liefhebbers zeker plezieren. Ze is een geluk bij een ongeluk en we zijn allemaal blij met dit ongelukje, want iedereen is dol op haar!

Bubba's Gift (Humbuldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Bubba Kush x God's Gift
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 170
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
  (5)
  Bekijk alle reviews
  01/Jan/2023

  Super
  Mega Kompakte Knollen Kurze Blüte Super Lecker

  K. S.
  11/Jan/2022

  Pretty Nice
  Only water and sun and it grown well without problems

  A. C.
  04/Jun/2020

  Très déçut de cette variété !!
  3 graines sur 3 ont germé, elles ont grandis doucement pendant la croissance avec des difformités sur certaines parties des feuilles ( 2 folioles au lieu de 3, feuilles semblant malade malgré une bonne santé ), mais le réel soucis viens à la floraison... 2 plantes sur 3 se sont déclare comme être des hermaphrodites ( je précise que la plante a été parfaitement traité et n'a subis quasi aucun stress ). Je reste satisfait de Zamnesia mais par contre Humboldt seed ont perdus un client !

  S. N.
  05/Nov/2018

  Outdoor...
  ...klein, buschig und harzige Tennisbälle. Spielt bei mir jab etzt in der ersten Mannschaft!

  D. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubba's Gift (Humbuldt Seed Organization) feminized
Bubba's Gift (Humbuldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.