Geënte Peyote (Lophophora williamsii)

(3)

Dit is een combinatie van twee cactussen: Een Eriocereus jusbertii met een Peyote erop geënt. Een klein nadeel is de iets lagere productie van mescaline, maar de versnelde groei maakt dit allemaal goed. Deze plant produceert prachtige roze bloemen, maar psychonauten zijn vast meer geïnteresseerd in de alkaloïde Mescaline, die gevonden wordt in het weefsel van de plant.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Een combinatie van twee cactussen: Een Eriocereus jusbertii met een Peyote erop geënt.

Dit is in feite een combinatie van twee cactussen: Een Eriocereus jusbertii met een Peyote (Lophophora williamsii) cluster bovenop geënt. Het voordeel van enten is de versnelde groei van de anders nogal trage Lophophora williamsii. Een klein nadeel is de iets lagere productie van mescaline, maar de verhoogde groeisnelheid maakt dit helemaal goed.

Met de juiste verzorging zie je al snel nieuwe knoppen verschijnen aan de zijkanten en bovenkant. Als de plant bloeit, zal ze prachtige, roze bloemen produceren. Als het cluster met knoppen te groot wordt, kan je de kleinere verwijderen en stekken in een nieuwe pot.

Voor psychonauten is het meest interessante deel natuurlijk de alkaloïde Mescaline, die te vinden is in het weefsel van de plant. Inheemse Noord-Amerikanen gebruiken peyote al ruim 5.500 jaar voor spirituele doeleinden.

Het Correct Doseren Van Mescaline Cactussen

Geënte Peyote (Lophophora williamsii) Product Informatie
Cactus Peyote

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  08/Nov/2019

  Grafted Peyote
  Beautiful species Lophophora Williamsii, has flowered and looks strong. Swift deliverd. Think it is var. Jourdania, with many sproutings around. Collectors item for cactee enthousiasts.

  A. H.
  06/Nov/2019

  Beauty
  Easy to hold and just makes the view out of my window better!

  J. M.
  03/Oct/2017

  Just great.
  I bought this item a a special gift for my best friend and I have to say that it's simply awesome! The ordered cactus looks nearly exactly like the one on the picture above. If you're looking for something unique, just buy this great item.

  A. E.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Geënte Peyote (Lophophora williamsii)
Geënte Peyote (Lophophora williamsii)