Black Domina (Sensi Seeds) regular

Deze donkere en mysterieuze dame van Sensi Seeds is ideaal voor hasjmakers. De productie van glinsterende, kristallen toppen die een diepe ontspanning kunnen inleiden, is geen probleem voor Black Domina, omdat ze een taaie plant is die veel fouten vergeeft. Ze zal de gourmets, commerciële kwekers en medicinale gebruikers verwennen met haar geweldige eigenschappen.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Black Domina: Een snelle en gemakkelijke winnaar

Sensi Seeds creëerde deze Cannabis Cup winnaar als een samensmelting van vier verschillende, elite indica ouders. Ze verkregen een bijna pure indica (95%) door de eigenschappen van Northern Lights, Ortega, Hash Plant en Afghani SA te mengen.

Als je van plan bent deze donkere schoonheid buiten te kweken, zorg er dan voor dat je in een regio woont met zonnige en Mediterrane omstandigheden. Als je binnen kweekt, bereid je dan voor veel tijd in je kweekruimte door te moeten brengen omdat je simpelweg zal genieten van het uiterlijk en de eigenschappen van Black Domina. Dankzij haar indica genen, blijft deze plant vrij compact en de bloeiperiode is met ongeveer 50 dagen vrij kort te noemen. Na de oogst zal ze je belonen met een geweldige opbrengst met kristal bedekte toppen. Black Domina is ook zeer geschikt om te klonen, omdat ze interessante fenotypen zal ontwikkelen die kunnen worden gebruikt als productieve en harsachtige moederplanten. Sensi Seeds raadt aan te zoeken naar dat definitieve fenotype met zwartgroene, grote en vingervormige bladeren die een enorme hoofdcola produceert tijdens de bloei.

De Black Domina is ook een briljante fundering voor extracten en concentraten vanwege de indrukwekkende harsproductie en de pittige smaak, die echt een genot is om te roken. De effecten zijn absoluut zwaar en zullen je tegen de bank werken. Medicinale gebruikers melden dat het gebruik helpt bij slapeloosheid, rusteloze benen syndroom, misselijkheid en een gebrek aan eetlust.

Sensi Seeds leverde een echte indica af met deze soort. Bereid je voor op de zware en ontspannende kracht van deze plant. Kwekers over de hele wereld zullen voordeel trekken uit haar kracht, zeker als je je bezighoudt met klonen en op zoek bent naar een moederplant.

Black Domina (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Northern Lights x Ortega x Hash Plant x Afghani SA
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Domina (Sensi Seeds) regular
Black Domina (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.