MK-Ultra Kush x Bubble (T.H.Seeds) feminized

(1)

MK-Ultra Kush x Bubble is de spectaculaire kruising tussen twee ware legendes. T.H. Seeds combineerde hun bekroonde Original Bubblegum met de net zo geweldige Original Kush (MK-Ultra). Het resultaat is een krachtige medicinale soort met een absoluut grandiose geur, smaak en high! T.H. Seeds' nieuwe MK-Ultra Kush x Bubble is hard op weg een favoriet te worden onder connaisseurs.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H. Seeds - MK-Ultra Kush x Bubble: Krachtige medicinale soort

Wanneer je twee legendes kruist, zoals T.H. Seeds' Original Bubblegum en hun Original Kush (MK-Ultra), is het duidelijk dat dit spectaculair zal uitpakken. T.H. Seeds' MK-Ultra Kush x Bubble is precies wat je zou verwachten, gezien haar gevierde ouders!

Deze nieuwe hybride combineert het robuuste en veerkrachtige karakter van MK-Ultra Kush met het zoete aroma en de productiviteit van de Original Bubblegum.

Deze grandiose plant zal gemiddeld 140cm hoog worden. Ze zal een overvloed aan compacte en dichte toppen produceren, die we kennen en waarderen van MK-Ultra Kush. Als ze binnen wordt gekweekt, kan ze tot wel 500g per vierkante meter produceren. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 55-65 dagen.

Buiten kan MK-Ultra Kush x Bubble iets groter worden, maar ze blijft nog steeds slank met een optimale ruimte tussen de internoden. De zon kan moeiteloos de onderste toppen bereiken, wat de uiteindelijke opbrengst enorm helpt verbeteren. Onder optimale omstandigheden, kan MK-Ultra Kush x Bubble buiten tot wel 800g per plant produceren.

De high van MK-Ultra Kush x Bubble zal al die effecten leveren die je verwacht van een legendarische Kush zoals de Original MK-Ultra. De high is krachtig, zeer sterk en heeft het vermogen om eindeloze en ongelooflijke ontspanning te bieden. T.H. Seeds' MK-Ultra Kush x Bubble maakt op alle gebieden indruk. Een medicinale soort van topklasse!

MK-Ultra Kush x Bubble (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Ouders Original Bubblegum x MK-Ultra
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Indoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    01/Apr/2021

    Vielen danke!!/Thank you very much!!!
    Sry for the circumstances now i am happy and thanks everybody for helping!!! Regards Rafael

    R. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
MK-Ultra Kush x Bubble (T.H.Seeds) feminized
MK-Ultra Kush x Bubble (T.H.Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.