Auto Critical Mass (Advanced Seeds) feminized

(4)

Auto Critical Mass van Advanced Seeds is een 2de generatie-autoflower. Ze is daarbij ideaal voor zowel binnen als buiten. Deze robuuste autoflowering soort maakt indruk met een zeer fruitige smaak en enorme, ultra-harsachtige toppen. Kwekers zullen verrukt zijn met de veelzijdigheid van deze strain. Ze is daarbij een zeer consistente producente in bijna elke omgeving.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds - Auto Critical Mass: betrouwbare topproducent

Auto Critical Mass combineert de betrouwbare, productieve Critical Mass met een oude favoriet, de beproefde Skunk #1. Het resultaat is een next-gen-autoflower die pronkt met uniformiteit, een snelle bloeiperiode en geweldige productie. Daarmee is ze geschikt voor zowel beginnende als gevorderde kwekers. Zelfs groentjes mogen zich verheugen op goede resultaten bij het kweken van deze soort.

Auto Critical Mass is daarbij zeer flexibel. Ze behaalt goede resultaten, zowel in een kweektent als onder het zonnetje. Een extra bonus is de hoge weerstand tegen schimmels en plagen. Binnenkwekers kunnen een compacte hoogte (80-100cm) behouden door haar in een Sea Of Green-setup (SOG) te kweken. Dankzij de razendsnelle doorlooptijd van 60-70 dagen wacht je niet lang op je beloning. Onder kunstlicht is deze hoogproductieve autoflower in staat om 500g/m² te genereren. Plan je kweek goed en je oogst het hele jaar door wiet van topkwaliteit!

Rook Auto Critical Mass en laat je verwennen door vleugjes zoete bessen, aangevuld door hints van aarde en hout. Met 14% THC is ze echter niet overweldigend. Toch is ze krachtig genoeg om na een aantal trekjes al een extreem ontspannend, lichamelijk effect op te wekken. De ideale soort om stress te verdrijven na een lange dag!

Ben je op zoek naar een robuuste en betrouwbare autoflower? Staakt het zoeken! Auto Critical Mass van Advanced Seeds stelt je niet teleur.

Auto Critical Mass (Advanced Seeds) feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Ouders Critical Mass Automatik
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 16%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  03/Nov/2023

  Wächst gut
  Samen ist schnell gekeimt und entwickelt sich gut

  D. M.
  17/Oct/2022

  Growing strong
  Groeit goed kheb 3 soorten en deze loopt op kop met de groei mooi blad goed wortelstelsel, ze staan nu 2 weken, en ik denk dat deze het meeste gaat opbrengen

  D. P.
  03/May/2022

  Alles snel ontkiemt
  Verpakt in een mooi doosje en ik kreeg er zelfs een gratis zaadje bij.

  J. T.
  03/Sep/2021

  BIG yields
  Never had so many flowers, looking fabulous as well

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Critical Mass (Advanced Seeds) feminized
Auto Critical Mass (Advanced Seeds) feminized