Sweet Zenzation (Sweet Seeds) Feminized

Sweet Seeds is verantwoordelijk voor de enorm populaire soort Sweet Zenzation. Deze strain is gekweekt met de beste eigenschappen van twee indrukwekkende ouders. Ben je een zoetekauw en op zoek naar een overheerlijke soort, stop dan met zoeken! Deze variëteit is bestemd voor de lekkerbekken onder ons.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Sweet Zenzation: Suikerzoete Trekken

Kies voor Sweet Zenzation als je van mierzoete wiet houdt. Afstammend van de oorspronkelijke Zkittlez die vervolgens is gekruist met Grape Ape, is dit een indica-dominante kruising (70% indica en 30% sativa) die meer te bieden heeft dan zoetigheid alleen.

Sweet Zenzation laat zich lekker makkelijk kweken; ze is robuust en kan bijna alles aan. Met een hoogte van maximaal 200cm is ze daarbij zowel geschikt voor binnen als buiten. Kweek je haar binnen, reken dan op een bloei van negen weken en een oogstgewicht van 450–650g/m². Buitenplanten oogst je eind september/begin oktober en genereren 400-700g/plant.

Na de oogst kun je je gelukkig prijzen met een van de smakelijkste soorten die er zijn. Het eerste dat opvalt, zijn haar prachtige kleuren en haar goddelijke aroma. Je geniet van een melange van zoetheid en citrusvruchten, met vers gezaagd hout op de achtergrond. De smaak van Sweet Zenzation is ook met geen pen te beschrijven; die is buitenaards! Je geniet van een zoetfruitige smaakexplosie die aan zuurtjes doet denken. Dankzij 16-23% THC verwent de soort je met een aanzwellende fysieke stone. Sweet Zenzation is daarmee ongeëvenaard voor het af laten vloeien van spanning.

Zoals je begrijpt, zijn wij diep onder de indruk van deze nieuwe soort van Sweet Seeds. Sweet Zenzation is de kers op de taart van de originele Zkittlez. Makkelijk te kweken en vele toppen barstensvol smaak! Bestel dus snel je zaden en laat je overweldigen.

Sweet Zenzation (Sweet Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Grape Ape x Zkittlez
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 23%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 80
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Zenzation (Sweet Seeds) Feminized
Sweet Zenzation (Sweet Seeds) Feminized