White Gorilla Haze (White Label) Feminized

(1)

White Gorilla Haze is een combinatie van drie wereldberoemde soorten en genereert een sterke sativa-dominante ervaring. Haar toppen druipen van de hars en haar effect overtuigt zelfs de meest verstokte rokers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

White Label - White Gorilla Haze: Uitzinnige Sativa

Wat krijg je als je de sterke Gorilla Glue combineert met twee andere sloopkogel-variëteiten, Silver Haze en Amnesia Haze? Maak kennis met White Gorilla Haze van White Label, een loeisterke sativa-dominante kruising met een waanzinnig effect.

White Gorilla Haze doet het zowel binnen als buiten goed. Kweek je haar binnenshuis? Dan ontwikkelt ze zich optimaal en geurt ze tijdens de groei niet zo erg. Omdat ze soms wel met 300% toeneemt bij aanvang van de bloei, raden we aan haar te laten bloeien als ze circa 30cm hoog is. Maak je gebruik van trainingstechnieken, zoals SOG of ScrOG? Dan verbetert het oogstgewicht indrukwekkend.

Buiten geeft White Gorilla Haze de voorkeur aan een warm, zonnig klimaat, waarbij ze soms een reuzenopbrengst genereert. Woon je echter in een koudere regio en wil je gebruikmaken van natuurlijk licht? Dan behaal je met een kas vaak ook optimale resultaten. Omdat de plant nogal dunne zijtakken heeft, is het soms handig haar met stokken te ondersteunen. Zo bezwijkt ze niet onder haar zware toppen. White Gorilla Haze kan zowel binnen als buiten een flinke opbrengst opleveren.

Ben je op zoek naar een ongelooflijke soort voor hasj en concentraten? Zoek dan niet verder; de ouderplant GG heeft haar waanzinnige harsproductie doorgegeven aan White Gorilla Haze. Houd er wel rekening mee dat haar toppen zelfs na het drogen en uitharden kleverig blijven!

Het karakteristieke Haze-achtige aroma van White Gorilla Haze behelst ondertonen van koffie, dennenhout en citrus. Dit resulteert in een bijzonder smakelijke rookervaring. Ze is bovendien zeer geschikt voor een vaporizer; daarmee komt haar complexe smaak extra tot zijn recht. Ze behoort eveneens tot de sterkste soorten - daar zijn haar ouders natuurlijk verantwoordelijk voor. White Gorilla Haze verwent je met een heerlijk sativa-achtig effect; inspirerend, creatief en bijna psychedelisch. Er schemert echter ook nog wat indica door in de effecten; je ontspant net zo goed en blijft met beide benen op de grond. Toch is ze vanwege haar inspirerende effect vooral geschikt voor overdag. Omdat de soort uitermate sterk is, zullen zelfs doorgewinterde rokers het rustig aan willen doen.

Wil je een loeisterke sativa kweken? Zo ja, kies dan voor White Gorilla Haze van White Label. Een echte aanwinst voor je cannabistuin!

White Gorilla Haze (White Label) Feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders Gorilla Glue x (Gorilla Glue x Amnesia Haze)
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  04/Sep/2020

  Top
  Sehr schöne plfanze, sehr trichomenreich - halt das beste aus ihren Eltern. Toller strain!

  C. I.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Gorilla Haze (White Label) Feminized
White Gorilla Haze (White Label) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.