Lebron Haze (BSF Seeds) Feminized

(1)

Lebron Haze is, net als haar naamgenoot, een echte sterspeler. Deze soort is het resultaat van indrukwekkende veredeling en barst van de terpenen en de THC. Met een snelle kweektijd, overvloedige oogsten en een kwaliteitsniveau dat de lastigste soorten overtreft, heeft Lebron Haze alles in huis om jouw favoriet te worden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Lebron Haze: een van de Groten

Naar nu blijkt, resulteert de kruising van Haze met Lemon Thai in een van de beste soorten die je tegenwoordig kunt verkrijgen: Lebron Haze. Deze soort, samengesteld door BSF Seeds, is echt iets voor jou als je grote oogsten en een krachtige, maar genuanceerde smaak zoekt.

Zulke indrukwekkende genen zorgen voor een moeiteloze en makkelijke kweekcyclus, die geschikt is voor zowel beginnende als ervaren telers. Lebron Haze is daarnaast robuust en gedijt zowel binnen als buiten, afhankelijk van je voorkeur. Met genoeg zorg en aandacht is ze na 7-8 weken bloeien klaar voor de oogst. Tegen de oogsttijd brengen de planten binnen tussen de 500 en 650g/m² op. Buiten is dit een verbluffende 700-1200g/plant.

Het bevredigende en robuuste citroenaroma geeft je bijna geen andere keuze dan de toppen zo snel mogelijk te proberen. Hierbij kun je een citrusachtige citroenexplosie met een ondertoon van hout verwachten. Deze toetsen vormen samen een bevredigende smaak die niet zal vervelen, hoe vaak je ook proeft. Met gemiddeld 22% THC tilt Lebron Haze je nog hoger van de grond dan de echte Lebron. Gecombineerd met haar sativa-dominantie (85% sativa, 15% indica), zul je sowieso het gevoel krijgen dat je alles aankunt. Verwacht een opwellende euforische high en een creatieve gedachtestroom — geschikt voor ieder moment van de dag.

Lebron Haze (BSF Seeds) Feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders (Haze × Haze) × Lemon Thai
Genetica 15% Indica / 85% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  04/Feb/2021

  Géniale !!!
  Super croissance... il faut de la place ! Très content :)

  J. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lebron Haze (BSF Seeds) Feminized
Lebron Haze (BSF Seeds) Feminized