Heavy Duty Riggler (Higher Standards)

(3)

De Heavy Duty Riggler komt rechtstreeks uit Amerika. Deze robuuste waterpijp werkt moeiteloos met droge kruiden en concentraten, waarbij het apparaat telkens zachte hijsen produceert. Met een unieke vaste diffuse downstem krijg je alleen maar koele hijsjes als de rook door het mondstuk stroomt. Kortom, dit is een kwalitatief hoogwaardig product dat gegarandeerd indruk maakt.

€ 149,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Higher Standards - Heavy Duty Riggler: zachte trekken van een hoogwaardige waterpijp

Hoewel je natuurlijk genoegen kunt nemen met een doorsnee waterpijp, bewijs je jezelf daar geen dienst mee. Voor fervente fans en serieuze cannabiskenners hebben we de Heavy Duty Riggler van Higher Standards. Dit merk, bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige cannabis-accessoires, presenteert hiermee een rig die zeker een favoriet zal worden van degenen die hem proberen.

De Heavy Duty Riggler is geproduceerd in de Verenigde Staten en van 7mm-dik borosilicaat van medische kwaliteit vervaardigd. Hiermee is dit een sterke, bestendige pijp die in elke rookruimte de aandacht trekt. En dankzij de stevige, brede basis valt deze waterpijp niet zomaar om. De Heavy Duty Riggler is kristalhelder, prettig om vast te houden en heeft een prachtige, tijdloze look.

De rig is geschikt voor divers gebruik en heeft een 14mm kwarts banger die geschikt is voor resins, oliën en elk ander type concentraat of extract dat je maar kunt bedenken. Daarnaast wordt hij geleverd met een 14mm bowl met genoeg ruimte voor de fijnst gemalen kruiden. Beide zijn verwisselbaar en hebben mannelijke aansluitingen. Met de meegeleverde carb cap en handige tool voor concentraten, kun je bovendien in een handomdraai roken/dabben.

Als je de eerste trek neemt, zal je verbaasd zijn hoe zacht en vol deze is. Mede dankzij de vaste diffuse downstem wordt de rook onmiddellijk gekoeld om je altijd weer fantastische hijsjes te leveren.

Het onderhoud van de Heavy Duty Riggler is ook een kleine moeite. Je kunt alle onderdelen eenvoudig losmaken om ze schoon te maken. Vervolgens is het toestel meteen weer klaar voor gebruik. Laat hem wel goed drogen voordat je er weer mee gaat roken.

Inbegrepen bij de Heavy Duty Riggler

  • 1x Riggler
  • 1x Carb Cap
  • 1x Kwarts Banger, 14mm Mannelijk
  • 1x Bowl, 14mm Mannelijk
  • 1x Dab Tool
Heavy Duty Riggler (Higher Standards) Product Informatie
Hoogte 17.78cm
Materiaal Glas
Aanbevolen formaat screen 10mm
Bong aansluiting 14 vrouwelijk
Bowl maat 14 mannelijk
Lengte downstem Fixed
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    09/Nov/2023

    Parfait
    Produit très bien conçu, relativement facile à nettoyer. Bonne ptise en main

    B. D.
    21/Jun/2021

    La qualité au rendez-vous !
    Première expérience avec un dab rig et je suis super satisfait de ce produit. Super solide mais surtout facile à utiliser et à nettoyer. Un grand merci à Zamnesia de mettre la qualité américaine à portée de mains et de portefeuille !

    A. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Heavy Duty Riggler (Higher Standards)
Heavy Duty Riggler (Higher Standards)
Heavy Duty Riggler (Higher Standards)
Heavy Duty Riggler (Higher Standards)
Je bezoekt onze Nederlandse website.