Skywalker Haze (Dutch Passion) Feminized

(1)

Het team van Dutch Passion presenteert Skywalker Haze. Deze feminized soort is er één om rekening mee te houden. Ze produceert gigantische oogsten met eersteklas toppen. Bovendien zijn haar smaak en high niet van deze wereld. We kunnen Skywalker Haze eindeloos ophemelen. Maar eigenlijk moet je haar gewoon zelf ervaren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Skywalker Haze: een krachtige sativa die niet lastig te kweken is

Skywalker Haze is een sativa-dominante soort. Ze is het resultaat van een interessante kruising tussen Amsterdam Amnesia en Original Skywalker. Het team van Dutch Passion heeft deze bekroonde cultivar zorgvuldig gekweekt. Het resultaat mag er dan ook wezen. Reken op een heerlijke smaak, een fantastisch aroma en een moeiteloze kweekervaring.

Als je de tijd neemt om Skywalker Haze te kweken en te verzorgen, beloont ze je met heerlijke toppen. Ze bloeit ongeveer 9–10 weken (dat is behoorlijk kort voor een Haze). Bovendien vraagt ze weinig onderhoud en is helemaal niet kieskeurig, ongeacht waar je haar kweekt. Ze is geschikt voor zowel binnen als buiten. Weet wel dat ze behoorlijk groot kan worden. Toch kun je haar formaat makkelijk inperken met een beetje snoeien of het gebruik van LST- of ScrOG-technieken. Aan het eind van de bloei is de plant afgeladen met prachtige oranje en paarse toppen die bedekt zijn met een dikke laag hars. Deze wietplant is echt een plaatje. Als het oogstmoment gekomen is, mag je rekenen op een prachtige opbrengst. Onder optimale omstandigheden is de oogst groot genoeg om heel wat voorraadpotten mee te vullen.

The force is absoluut aanwezig met deze wietplant, zowel qua smaak als qua effecten. Ze straalt een heerlijk citrusaroma uit die naadloos overgaat in de smaak, aangevuld met wat bosbessen voor de perfecte balans. De opgewekte high is typisch voor een sativa. Reken op sterke en langdurige effecten, aangedreven door 20% THC. Maak je op voor een stimulerende, euforische high waar je op elk gewenst moment van kunt genieten.

Skywalker Haze (Dutch Passion) Feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders (Blueberry x Mazar) x Amsterdam Amnesia
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 17%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skywalker Haze (Dutch Passion) Feminized
Skywalker Haze (Dutch Passion) Feminized