Stündenglass Globe Kit (Klein)

(1)

Sinds de waterpijp van Stündenglass op het toneel verscheen, heeft het apparaat vele blowers betoverd. De draaiende beweging is absoluut indrukwekkend en levert geweldige trekken en smaken. Als je echter een mildere hijs zoekt, kun je de bollen op je Stündenglass v2 vervangen. Een kwestie van losdraaien en de onderdelen vervangen, zodat je zonder gedoe verder kunt met je rooksessie.

99,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Stündenglass - Globe Kit (Klein): kleinere bollen, dezelfde geweldige rookervaring

Op zoek naar wat mildere trekken van je Stündenglass? Dat is nu mogelijk met de Stündenglass Globe Kit. Je kunt deze kleinere bollen rechtstreeks op je Stündenglass schroeven als je mildere, maar nog even smaakvolle hijsjes wilt.

De bollen zijn ideaal voor rooksessies in je eentje, maar ook voor sessies met een kleine groep. Ze zijn gemaakt van hetzelfde hoogwaardige borosilicaatglas als de grotere tegenhangers. In plaats van 700ml gaat er ongeveer 470ml in. De kit is zelfs voorzien van twee kleinere upstems, zodat het water en de rook vrije doorgang hebben als je de pijp draait.

Het vervangen van de grote bollen is simpelweg een kwestie van ze losschroeven, zodat je de downstems kunt vervangen en er de kleinere globes op kunt draaien. Dat is eigenlijk alles wat je hoeft te doen! Binnen een handomdraai kun je weer roken en een mildere hijs nemen.

Het onderhouden en schoonmaken van de Stündenglass globes is ook een makkie. Na je rooksessie schroef je ze simpelweg los en kun je ze met warm water en zeep afwassen. Zo blijven ze glimmen en zijn ze meteen weer klaar voor de volgende keer dat je van smaakvolle rook wilt genieten. Laat ze wel volledig drogen voordat je ze weer gebruikt, dan gaan ze zeker lang mee.

Stündenglass Globe Kit (Klein) Product Informatie
Aantal stuks per eenheid 2
Materiaal Accessoires

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  28/May/2021

  Gut Verarbeiter
  Dickes Glas für die Spülmaschine, lässt sich leicht mit Alkohol reinigen und Küchenpapier. TOP Verarbeitung.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Stündenglass Globe Kit (Klein)
Stündenglass Globe Kit (Klein)