Justice Scales NTR-100T (100 x 0,01g)

Als je de dosis van je favoriete wiet precies wilt afmeten, heb je een weegschaal nodig die zeer exact meet en die er niet een grammetje of twee naast zit. De NTR-100T van Justice Scales weegt super nauwkeurig en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Iedereen kan hem gebruiken! Zet hem op je tafel, leg de wiet erop en lees het gewicht af; tot op 0,01g nauwkeurig.

19,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Justice Scales - NTR-100T: Nauwkeurig Wegen op Tafel

Als je iets moet afmeten, heb je een weegschaal nodig waarmee je heel nauwkeurig kunt wegen. De NTR-100T digitale weegschaal van Justice Scales is dan precies wat je nodig hebt. Deze zilverkleurige weegschaal is stevig, betrouwbaar en perfect geschikt voor op de tafel.

De NTR-100T weegschaal werkt op drie AAA batterijen en je kunt er maximaal 100g mee wegen. De weegschaal meet tot op 0,01g nauwkeurig. Door op de knop te klikken, kun je de maateenheid aanpassen. Je kunt kiezen uit gram, ounce, grein of karaat. Dat maakt het wegen van je favoriete wiet een eitje.

Het verlichte scherm licht blauw op zodat je precies kunt aflezen hoeveel er op de weegschaal ligt. Deze weegschaal heeft ook een automatische uitschakelaar, dus je batterijen lopen niet vanzelf leeg als je de weegschaal niet gebruikt. De weegschaal heeft een bescherming tegen overlading, dus je hoeft niet bang te zijn dat je de weegschaal beschadigt.

Deze compacte weegschaal heeft een royaal oppervlak voor het meten van je stofjes. De NTR-100T is gebruiksvriendelijk en zodra je de weegschaal aanzet, kun je er heel nauwkeurig mee wegen. Je krijgt drie jaar garantie op deze weegschaal, dus een miskoop kan het nooit zijn.

Justice Scales NTR-100T (100 x 0,01g) Product Informatie
Type Digitale weegschalen
Precision 0.01g
Total capacity 100

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Justice Scales NTR-100T (100 x 0,01g)
Justice Scales NTR-100T (100 x 0,01g)
Justice Scales NTR-100T (100 x 0,01g)
Justice Scales NTR-100T (100 x 0,01g)