Bruce Banner Auto (FastBuds) Feminized

(8)

Bruce Banner Auto van FastBuds is een monsterachtige, razend krachtige autoflowering soort. Wil je een makkelijk te kweken wietplant die een krachtig effect opwekt? Dan mag je deze niet missen. De smaak en het aroma zijn fantastisch. Je verandert zelf niet letterlijk in de Hulk door deze plant, maar je vrienden zien groen van jaloezie als ze de oogst zien.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Bruce Banner Auto: een groen monster dat inslaat als een bom

Ben je klaar voor een groene tsunami in je kweekruimte? Maak dan plaats voor Bruce Banner Auto. Deze sativa-dominante wietplant slaat keihard in en dankzij de taaie genen in deze autoflowering krachtpatser mag je je verheugen op geweldige prestaties.

Het kweken van Bruce Banner Auto kost nauwelijks moeite. Dankzij haar robuuste en weerbare autoflowering genen, vergt deze makkelijke plant weinig onderhoud tijdens de groei. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken, dus je kunt als kweker zelf bepalen waar ze het best past. Maar wees gewaarschuwd; dit groene monster kan maar liefst 150cm hoog worden, met een bijpassende, indrukkende oogst (waarover later meer!).

Aan het eind van haar relatief korte groeicyclus van ongeveer 10-11 weken, is ze veranderd in een prachtige, hoge plant met prachtige, paars getinte, smalle bladeren. Dankzij haar indrukwekkende uiterlijk is ze een blikvanger in elke kweekruimte. Eenmaal volwassen, is het tijd voor de oogst. Planten die je binnen kweekt, produceren een enorme buit van ongeveer 450-600g/m². Als je haar buiten kweekt, oogst je ongeveer 50-200g/plant. We zeggen niet zomaar dat ze erg productief is!

Bruce Banner Auto schittert pas echt bij het roken of vapen. Ze smaakt naar zoete bessen met een ondertoon van diesel en is een absolute traktatie. Deze smaak werkt ook door in het aroma. Als dit je nog niet overhaalt, dan ben je vast verkocht als je het effect ervaart. Dankzij de invloed van sativa, brengt ze je in een mum van tijd in een vrolijke, opgewekte toestand. Combineer dat met creatieve en euforische momenten en je hebt de perfecte wiet in handen voor een heerlijke oppepper. Daarnaast is ze ook ideaal voor sociale gelegenheden.

Bruce Banner Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Bruce Banner Auto
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 25%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (8)
  (8)
  View all reviews
  09/Oct/2023

  50/50
  Leider nur die Hälfte gekeimt. Super Geschmack, Wirkung war angenehm entspannt. Wird bei uns Gummibärchen genannt, weil es so schmeckte :)

  F. A.
  23/Jul/2023

  Bonne banque de graines
  Graines ayant donné de magnifiques plantules bien robuste plus qu'attendre

  P. C.
  05/Apr/2023

  Bruce Banner auto
  Graines reçues, emballage parfait. Je les ai mise en culture et toutes sont sortie au bout de 4 jours. au bout de 2 semaines ils sont déjà à la quatrième feuilles pour 12cm de hauteur. Produit parfait pour moi...

  S. D.
  01/Nov/2022

  SUPER !!!!!!
  Super weed avec zamnésia j'ai jamais été déçu, première commande pas arrivé et zamnésia m'en à renvoyer une autre pour me dédomager, super service client super rapide !!!!!!! Et toutes les graines que j'ai déjà acheter chez zamnezia ces 10 dernières années ont toujours correspondu à la description qui en était faite, bref ici c'est du serieux de vraie professionnels s'occupe de vous foncer y les yeux fermer ! Merci à toute l'équipe de ZAMNESIA JE VOUS AIME §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

  F. B.
  28/Sep/2022

  Groß und buschig
  Tolle genetik die erstaunlich groß wird zum geschmack kann ich nix sagen

  L. P.
  11/Aug/2022

  EXTRA !
  des plantes magnifiques , ultra résineuses , une des rares variétés que je cultiverais plusieures fois

  A. C.
  25/May/2022

  Tip Top
  Spitzenqualität die Laune macht!

  M. N.
  14/May/2022

  top
  eine tolle sache.unendlich kristalle.freude

  M. I.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bruce Banner Auto (FastBuds) Feminized
Bruce Banner Auto (FastBuds) Feminized