Chaga Mushroom Tinctuur (Mushinto)

(3)

De chaga paddenstoel wordt van oudsher gebruikt vanwege de antioxidanten en de mogelijk positieve invloed op het immuunsysteem. Het is dus niet verwonderlijk dat mensen deze voordelen willen benutten. Het is nu gemakkelijker dan ooit om chaga altijd en overal te gebruiken met deze handige tinctuur. Het bevat hoogwaardige en deskundig gewonnen chaga; precies wat je zoekt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Mushinto - Chaga Mushroom Tinctuur: makkelijk chaga doseren met deze handige tinctuur

Chaga is een soort paddenstoel die oorspronkelijk voorkomt in koudere klimaten zoals Scandinavië, Rusland en Canada. Het wordt al sinds de 13e eeuw voor holistische toepassingen gebruikt. Chaga staat bekend om zijn antioxidante eigenschappen is ook tegenwoordig nog goed te benutten. Bestaat er een betere manier om de mogelijke voordelen te ervaren dan het gebruik van een Mushinto Chaga Tinctuur?

Dit product wordt geproduceerd in Nederland met behulp van toonaangevende, full-spectrum extractieprocessen. Als gebruiker kun je erop vertrouwen dat je de sterkste en meest zuivere extracten krijgt. Dit wordt vervolgens gecombineerd met een alcoholhoudende vloeistof (20%) en verrijkt met vitamine C, vanwege de aanvullende voordelen. Mushinto tincturen bevatten geen andere ingrediënten, chemicaliën of ongewenste additieven. Dit is de meest zuivere manier om te ervaren wat chaga te bieden heeft.

Het gebruik van Mushinto Chaga Tinctuur is eenvoudig, dankzij het handige druppelflesje met een inhoud van 30ml. Neem simpelweg enkele druppels en plaats ze direct onder de tong. Houd ze enkele seconden in de mond en slik ze vervolgens door. Hoewel dit de meer traditionele manier is om een tinctuur in te nemen, zijn er ook talloze andere opties. Veel gebruikers kiezen ervoor om een paar druppels toe te voegen aan hun favoriete gerechten, smoothie of kopje koffie in de morgen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos met dit veelzijdige tinctuur. Uit een flesje van 30ml haal je zo'n 750 druppels, dus genoeg kansen om het mogelijk gunstige effect van de chaga paddenstoel te ervaren.

Houd je Mushinto tincturen vers en gebruiksklaar door ze op een koele, donkere en droge plaats te bewaren. Als je tincturen onder minder optimale (hete of ijskoude) omstandigheden bewaart, beïnvloedt dit de sterkte en effectiviteit. Onder de best mogelijke omstandigheden zijn Mushinto Chaga Tincturen gemakkelijk een jaar houdbaar.

Let op: Je wordt niet high van paddenstoelentincturen want ze zijn gemaakt van niet-psychoactieve paddenstoelen.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  13/Jun/2022

  Hongo chaga
  Maravilloso para la salud de mi piel, en pocos dias he notado los resultados. Es genial. El servicio de Zamnesia también, la verdad, muy bueno

  C. L.
  18/Aug/2021

  Beautiful and made with care
  Beautifully made and packaged. It's lovely to have such a great company in Zamnesia. Almost like they do the hard work and find thre creme de la creme! Zamnesia is definitely my favourite (only) supplier. What's not to love:)

  A. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chaga Mushroom Tinctuur (Mushinto)
Chaga Mushroom Tinctuur (Mushinto)