Wall Mount (Stündenglass)

Wil je niet dat jouw Stündenglass in ongewenste handen valt? Of zoek je simpelweg een ruimtebesparende oplossing? Dan zit je goed met deze muurbevestiging. Deze bevestiging is eenvoudig te monteren en bedienen, en biedt de mogelijkheid je Stündenglass direct aan de wand te gebruiken in plaats van op tafel. Toch blijft het resultaat hetzelfde, met ongelooflijke smaken en zachte, koele trekken.

50,00
40,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Stündenglass - Wall Mount: verander je shisha in een wanddecoratie

Wil je je Stündenglass van wat extra klasse voorzien? Dan zit je goed met deze handige muurbevestiging. Met behulp van de meegeleverde schroeven kun je de bevestiging eenvoudig monteren aan de gewenste muur en er je Stündenglass in plaatsen. Met de gemakkelijke en onopvallende look houdt deze muurbevestiging je geliefde waterpijp van tafel. Ideaal als er vrienden langskomen en je wilt voorkomen dat je bong per ongeluk wordt omgestoten of beschadigd raakt. Bovendien is dit een superstijlvolle manier om met je Stündenglass te pronken!

Hoewel de Stündenglass hiermee aan de muur bevestigd zit, heeft dit geen invloed op de functionaliteit. Je kunt dus dezelfde koele en zachte trekken verwachten als wanneer je hem op de traditionele manier zou gebruiken. Roteer simpelweg de bollen en zie hoe deze zich met door water gefilterde rook vullen.

Wall Mount (Stündenglass) Product Informatie
Materiaal Accessoires
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Wall Mount (Stündenglass)
Wall Mount (Stündenglass)