Large Grinder (Marley Natural)

(1)

Marley Natural maakt niet alleen gebruik van de nalatenschap van wijlen muzikant en wiet-icoon Bob Marley, maar loopt echt voorop als het gaat om hoogwaardige rookaccessoires. Hun Large Grinder zet deze traditie voort. Door gebruik te maken van duurzaam geproduceerde onderdelen is dit apparaat niet alleen stijlvol, maar levert ook waar voor je geld. Moeiteloos malen in een handomdraai.

€ 140,00
€ 112,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Marley Natural - Large Grinder: malen met klasse

Marley Natural staat bekend om hun rookaccessoires die authenticiteit, bewustzijn en oprecht respect voor de natuur uitstralen. Daarmee heeft de onderneming een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Met de geweldige Large Grinder zal die trend zich zeker voorzetten.

De eenvoudige grinder is een vast onderdeel in het arsenaal van de gemiddelde stoner. Er zijn ook behoorlijk wat versies op de markt, van goedkoop en vrolijk tot sierlijk en luxueus. Hoewel alle variaties praktisch zijn en impact hebben op de setting, voldoet de hoogwaardige en stijlvolle Large Grinder gegarandeerd aan alle eisen.

Deze grinder is gemaakt van duurzaam zwart walnotenhout en helder, breukvast polycarbonaat. Daarmee straalt de grinder kwaliteit uit. Zodra je hem vasthoudt, weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. De Large Grinder is stevig, robuust en perfect om onderweg je kruiden te malen. Maar hij is ook ideaal voor thuis om wat elegantie toe te voegen aan rooksessies met vrienden. Om de klassieke, strakke look compleet te maken, is het Marley Natural kwaliteitslogo in het deksel gegraveerd.

Deze vierdelige grinder heeft een magnetische bovenkant met daarin 27 speciaal ontworpen tanden van geanodiseerd aluminium, die zelfs de meest plakkerige toppen snel kunnen verwerken. In het doorzichtige middengedeelte kun je je voortgang volgen en de maling beoordelen. Hieronder vind je een pollenzeef die perfect is om je kief te bewaren voor later gebruik. Er is zelfs aan roestvrijstalen schraper gedacht. Deze is gemakkelijk uitneembaar en stelt je in staat alle wiet uit de grinder te verwijderen.

Zoek je een grinder voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden? Met de Large Grinder van Marley Natural zit je altijd goed.

Large Grinder (Marley Natural) Product Informatie
Hoogte 70mm
Magneet Ja
Materiaal Hout
Aantal onderdelen 4
Diameter 80mm
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    13/Aug/2023

    Top Qualität
    Bin sehr zufrieden und ein echter Hingucker!

    K. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Large Grinder (Marley Natural)
Large Grinder (Marley Natural)
Large Grinder (Marley Natural)
Large Grinder (Marley Natural)
Je bezoekt onze Nederlandse website.