React Faster (Cibdol)

(2)

React Faster benut de kracht van speciaal geselecteerde mineralen, vitaminen en natuurlijke plantextracten, zodat je meer energie krijgt bij elke taak die je uitvoert.

 • 120mg cafeïne per capsule
 • Brainberry® (aronia bessen extract)
 • Verhoogt je reactiesnelheid (Panax Ginseng & Caffeine)*
 • Stimuleert je cognitieve prestaties
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Cibdol - React Faster: dagelijks meer energie

Elk moment telt, of dat nu op de werkvloer is dan wel thuis. Van Cibdol is er nu React Faster, het supplement waarmee je alles uit je dag kunt halen wat er maar in zit. Deze zorgvuldige combi van hoogwaardige vitaminen, mineralen en natuurlijke plantextracten geeft je de energieboost die je nodig hebt.

Als dagelijks supplement is React Faster voor zowel kort als langdurig gebruik geschikt en supermakkelijk in je bestaande supplementenroutine in te passen. Omdat het naast cafeïne onder andere L-theanine en Brainberry® bevat, is dit een prima hulpmiddel in elke situatie, hoe ingewikkeld de taak ook is die voor je ligt!

Samenstelling per dagelijkse dosis (2 capsules):
Ingredient Hoeveelheid RI*
Brainberry® (aronia bessen extract) 65mg
Taurine 150mg
Cafeïne 100mg
Groene thee (98% L-theanine) 100mg
Panax ginseng (8% ginsenosiden) 100mg
Vitamine B3 10mg 63%
Foliumzuur 90mcg 45%
Vitamine B12 2,8mcg 112%
Vitamine B6 1,7mg 121%
Magnesium 60mg 16%
*) Referentie inamen 
Ingrediënten: Brainberry®, taurine, cafeïne, groene thee, Panax ginseng, vitamine B3, foliumzuur, vitamine B12, vitamine B6, magnesium, vulmiddel (microkristallijne cellulose), Griffonia simplificolia, Humulus lupulus L., hennepextract, magnesiumstearaat (antiklontermiddel), HPMC (plantaardige capsule). Allergenen:  Dit product bevat voor zover bekend geen allergenen. 

Aanbevolen dagelijkse dosis; richtlijnen voor gebruik en bewaren

Neem per dag 1-2 capsules met een glas water in. Supplementen werken het beste op een lege maag. Bewaar het product op kamertemperatuur in een droge omgeving. Houd het buiten bereik van kinderen.

Waarschuwing

Neem niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid. Ongeschikt voor kinderen of als je zwanger bent dan wel borstvoeding geeft. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerd dieet of een gezonde levensstijl. *Panax ginseng en cafeïne verhogen je reactiesnelheid. Gezondheidsclaim in afwachting van Europese goedkeuring.

React Faster (Cibdol) Product Informatie
Aantal capsules 30
Aantal dagelijkse doseringen 30

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  30/Nov/2023

  Brain booster
  If you need instant clarity and focus ,one pill will do the job. Take 2 only if you are dead in the water and you need instant revival.

  N. V.
  19/Oct/2022

  Gives me more energy!
  Amazing!

  F. #.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
React Faster (Cibdol)
React Faster (Cibdol)