AlienZ (Greenhouse Seeds) Feminized

Hier is alweer zo'n verrukkelijke strain van Greenhouse Seeds! AlienZ heeft veel aromatische terpenen geërfd van haar ouders, Watermelon Zkittlez en Velvet Moon. AlienZ is een robuuste en krachtig groeiende plant die buiten behoorlijk hoog kan worden. Ze produceert extreem overvloedige oogsten en haar geurige toppen zijn royaal bedekt met hars.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - AlienZ: krachtig en productief

AlienZ heeft alles in huis om zowel rokers als kwekers tevreden te stellen. Deze plant is gemaakt door de breeders van Greenhouse Seeds op basis van Watermelon Zkittlez en Velvet Moon. Deze machtige ouders hebben hun nakomeling veel doorgegeven om van te houden: rijke en heerlijke terpenen, sterkte en een enorme vitaliteit. AlienZ heeft 24% THC, 60% indica en 40% sativa genen, en de harsachtige toppen lenen zich perfect voor zelfgemaakte concentraten. De planten vallen op in elke kweekruimte met hun levendige groene kleur en majestueuze structuur.

Deze strain is geschikt voor alle omgevingen en zal zowel binnen als buiten goed presteren. Ze groeit uit tot een grote plant die binnen 120-180cm hoog wordt en onder de zon een hoogte van 150-250cm kan bereiken. AlienZ ontwikkelt een typische kerstboomstructuur, met een sterke hoofdtop en secundaire takken. Als het tijd is om te oogsten, kan deze soort buiten een spectaculaire 1400g/plant opleveren, en binnen zijn de oogsten ook zeer de moeite waard.

AlienZ is zeer harsachtig en levert toppen die kleverig, glanzend en aromatisch zijn. Haar terpenen profiel combineert de zure, citroenachtige en aardse smaken van Velvet Moon met een zeer fruitige zoetheid afkomstig van Watermelon Zkittlez. Dit resulteert in een verleidelijk aroma waar je geen genoeg van kunt krijgen. De effecten van deze strain zijn intens, houden uren aan en gaan gepaard met een sterke euforie en de slappe lach. Het is absoluut geweldige wiet om te delen met vrienden en AlienZ zorgt ervoor dat elk feest op gang komt. Natuurlijk kun je ook in je eentje van deze strain genieten als je je zorgen even wilt vergeten.

AlienZ (Greenhouse Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Watermelon Zkittlez x Velvet Moon
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 180cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AlienZ (Greenhouse Seeds) Feminized
AlienZ (Greenhouse Seeds) Feminized