Blog
Firefly 2+
3 min

Firefly 2+: Wat Een Portable Vaporizer Zou Moeten Zijn

3 min

Hoewel het merk nog geen 10 jaar actief is, heeft Firefly Vapor al een onmiskenbaar stempel op de portable vaporizer-markt gedrukt. Wat begon als een project van twee experts uit Silicon Valley is uitgegroeid tot een bedrijf met een mooie toekomst in wietaccessoires. De lancering van de Firefly 2+ is een uitgelezen moment om het merk te ontdekken.

Met een zeer goede naam in de wereld van de vaporizers is Firefly Vapor al bijna tien jaar een belangrijke speler op de markt van de wietaccessoires. Bovendien heeft de toekomst er voor dit bedrijf nog nooit zo rooskleurig uitgezien. We duiken hieronder in de geschiedenis ervan en vertellen je wat je allemaal van deze vaping gigant kunt verwachten. Ook leggen we je het fijne uit over zijn nieuwste vlaggenschip, de Firefly 2+. Deze is nu te koop, mocht je staan te popelen. Geloof ons, Firefly heeft een hoop te bieden. Laten we eens kijken!

Maak Kennis Met Firefly

Maak Kennis Met Firefly

Firefly Vapor werd opgericht in 2012 als het geesteskind van twee Silicon Valley experts: Mark Williams, met ervaring als designer bij bedrijven als Apple, en Sasha Robinson, een hardware- en softwarespecialist die opdrachten uitvoerde voor bijvoorbeeld Nike en LG.

Ze kwamen op hun idee tijdens het Burning Man festival. Dit evenement heeft zelfexpressie, kunst en gemeenschap centraal staan en is misschien wel een van de belangrijkste evenementen voor elk zichzelf respecterend bedrijf in wietaccessoires. Hier in de Black Rock Desert kwam het eerste idee voor Firefly op.

Daarna begonnen ze met het ontwerpen en produceren van de oorspronkelijke Firefly portable vaporizer. Dit leverde ze talloze lofbetuigingen op in bladen, zoals Wired en The New York Times. Deze publiciteit droeg bij aan een geweldige start. Het bedrijf won zelfs als eerste en enige vaporizer producent de 'Good Design Award' in 2014, een prijs die uitgereikt wordt door het Chicago Athenaeum.

Gerelateerd artikel

Waarom Vaporizen: De 5 Belangrijkste Voordelen

Firefly Vapor Zet Zich Verder Op De Kaart

Firefly Vapor Zet Zich Verder Op De Kaart

Sinds de populaire release van het eerste model van de Firefly, en daaropvolgend de Firefly 2, heeft het bedrijf niet meer op zijn lauweren gerust. In plaats daarvan heeft het team naar feedback geluisterd en de features nog verder verbeterd. Dit blijkt wel uit de release van de felbegeerde Firefly 2+.

Als de perfecte vaporizer voor cannabiskenners heeft de Firefly misschien wel dé standaard gezet waar vele andere bedrijven nog naar streven. De optie om droge kruiden of extracten te vapen met één apparaat heeft voor velen een revolutie betekend en biedt ongekende keuzevrijheid.

Draagbaarheid combineren met ongelooflijke schoonheid is echter nog maar de helft van het werk wat betreft het ontwerpen van een vaporizer. Uiteraard gaat de technologie ook met de tijd mee. Dus zonder verder oponthoud stellen we je nu voor aan de nieuwste versie van hun bijzonder gewilde vaporizer: de Firefly 2+.

Firefly 2+: Features En Technologie

Firefly 2+: Features En Technologie

De Firefly 2+ is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft nog steeds het vertrouwde design van de vorige modellen. Hij is daarbij 25cm lang, waardoor je hem makkelijk in je zak stopt en comfortabel genoeg is om lang vast te houden. Zoals gezegd, is dit apparaat geschikt voor zowel extracten als toppen en daarmee ideaal voor alle vapers, ongeacht je ervaring.

De Firefly 2+ is gebruiksvriendelijk en heeft een grote, temperatuurbestendige bowl van borosilicaatglas die tevoorschijn komt als je de vaporizer opent. Vul deze met je gewenste extract of fijngemalen kruid en sluit het deksel. De vaporizer is nu in principe klaar voor gebruik!

Druk simpelweg op de twee knoppen aan beide kanten van het toestel en de Firefly 2+ komt tot leven. Aangezien hij er slechts 3 seconden over doet om op te warmen, hoef je niet lang te wachten om een trek te nemen. Een groen lampje onder de bowl vertelt je precies wanneer hij gereed is voor gebruik. En dankzij een langdurig accuvermogen laat de Firefly 2+ je nooit in de steek als je hem nodig hebt en is het feestje nog lang niet voorbij.

Maar hoe zit het met het instellen van de temperatuur? Dat doet de Firefly 2+ voor je, zonder enige moeite. Er zijn meerdere manieren om de temperatuur te bepalen. Door enkele keren op de linkerknop te drukken, kun je de temperatuur supersimpel tussen de 160°C en 260°C instellen. Als je de temperatuur liever op een andere manier selecteert, kun je de Firefly app gebruiken. Dat is gewoon een kwestie van downloaden, koppelen aan je apparaat en de makkelijke schuifregelaar op je scherm gebruiken.

Gerelateerd artikel

Vaporizer Temperaturen Voor Wiet

Het mooie van de Firefly 2+ zit hem ook in zijn dynamische convectietechnologie. Hoewel dit misschien een verkooppraatje lijkt, is de vaporizer wel degelijk met jou als gebruiker in gedachten ontworpen. Het materiaal wordt hierbij verhit middels luchtstroming, in plaats van dat het direct contact met een verhittingselement maakt. Dit zorgt ervoor dat de Firefly 2+ alleen verhit tijdens het inhaleren. Zo loop je geen risico dat je favoriete wietsoort of extract verbrandt als je de vaporizer niet gebruikt. Het resultaat is een smaakvolle, zachte trek zonder enige scherpte!

Dus of nu CBD, THC, CBN of THCV je ding is, de terpenen en cannabinoïden worden niet aan extreme hitte blootgesteld. Zo kun je rekenen op een ongelooflijk efficiënte en aangename vape-ervaring.

De Firefly 2+ schoonmaken en onderhouden

Een ander voordeel van de Firefly 2+ is dat hij makkelijk schoon te maken en onderhouden is. Dankzij het verwijderbare mondstuk, los verkrijgbaar als je hem ooit moet vervangen, kun je de vaporizer eenvoudig met wat alcohol en een doekje reinigen. Zo blijft je Firefly 2+ nog jarenlang glanzen.

Gerelateerd artikel

Hoe Je Jouw Vaporizer Schoonmaakt

De Toekomst Ziet Er Rooskleurig Uit Voor Firefly

De Toekomst Ziet Er Rooskleurig Uit Voor Firefly

Zoals je hebt gezien, zijn we behoorlijk enthousiast over de Firefly 2+. Deze nieuwste versie blinkt uit op superveel vlakken, waaronder de batterijduur, het gebruiksgemak en de opwarmtijd. We vragen ons hardop af wat ze nog denken te kunnen verbeteren aan de Firefly 3, die er ongetwijfeld aankomt. Wat dit ook zal zijn, we zijn er zeker van dat Mark en Sasha iets achter de hand hebben, waarmee Firefly Vapor zijn toppositie weet vast te houden als het op betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve portable vaporizers aankomt.

Mocht je overwegen om de Firefly 2+ aan te schaffen, dan zit je bij ons goed! Ga direct naar de Zamnesia Vaporshop om zelf dit ongelooflijke apparaat te bemachtigen. Geloof ons, je krijgt zeker geen spijt van je keuze.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken