Onze Top 10 Automatische Strains Voor Buiten


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : Beoordelingen van soortenBlogCannabisToplijsten

Automatische Strains Voor Buiten


Autoflowering cannabis heeft veel te bieden en daarom hebben we, nu het kweekseizoen nadert, een lijst samengesteld met onze top 10.

De lente is officieel hier en we maken ons klaar voor een nieuw buitenteelt seizoen. Veel kwekers denken inmiddels na over wat ze moeten kweken. In de meeste gevallen, zal er gekozen worden voor een gefeminiseerde standaard variant, maar er zijn zeker andere opties. Autoflowering cannabis wordt steeds populairder, zeker als het gaat om de buitenteelt. Met dit in gedachte, hebben we een lijst samengesteld met onze top 10 autoflowering strains voor buiten.

GERELATEERD ARTIKEL
De 5 Grootste Voordelen Van Autoflowering Soorten

De ontwikkeling van autoflowering soorten bracht een revolutie teweeg binnen de cannabis wereld. Auto's vereisen minimale moeite, kunnen...

WAT IS AUTOFLOWERING CANNABIS?

Autoflowering cannabis is, heel simpel gezegd, cannabis waarbij de genen op basis van leeftijd de bloei bepalen, in plaats van op licht cyclussen. Dit betekent dat ze vaak van zaadje tot oogst gaan in slechts maanden, waardoor er binnen een seizoen meerdere keren kan worden geoogst.

ONZE TOP 10 AUTOFLOWERING STRAINS VOOR BUITEN

10. BERRY BOMB AUTO - BOMB SEEDS

Berry Bomb Auto Bomb Seeds

Berry Bomb Auto is het resultaat van een kruising tussen een Blueberry met Bomb #1 en Ruderalis. Het resultaat is een plant die razendsnel groeit. De smaak is tongstrelend en van connaisseur kwaliteit. Ze produceert een relatief sterke, gebalanceerde lichamelijke en geestelijke high, die geweldig is voor een all-round ontspannen gevoel.

Buiten bereikt Berry Bomb Auto een hoogte van ongeveer 1,20, waarna ze je beloont met ongeveer 150g per plant. Ze ontwikkelt zich van zaadje tot oogst in slechts 10 weken. Als je dit combineert met het feit dat Berry Bomb Auto zeer schimmelwerend is en vriendelijk voor beginners, snap je al snel dat Berry Bomb Auto een winnaar is.

9. ROYAL DWARF - ROYAL QUEEN SEEDS

Royal Dwarf Royal Queen Seeds

Royal Dwarf is, zoals de naam al suggereert, een heel kleine plant, waardoor ze geweldig is voor gebieden met weinig ruimte of waar de privacy van belang is. Gerookt produceert Royal Dwarf een milde, cerebrale high en een ontspannende, lichamelijke stone, die overeenkomt met old school Skunk.

Royal Dwarf bereikt buiten over het algemeen een hoogte van 60-90cm en ze kan ongeveer 30-80g/plant produceren, afhankelijk van hoe ze wordt verzorgd. De totale kweektijd, van zaad tot oogst, bedraagt ongeveer 9 weken. Ze is een geweldig, klein plantje voor de hobby kweker die op zoek is naar een constante oogst voor zijn persoonlijke voorraad.

GERELATEERD ARTIKEL
Stealth Kweken

Het buiten kweken van cannabis is opwindend en precies zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft! Je behaalt echter alleen succes als je het...

8. NORTHERN LIGHTS AUTOMATIC - ZAMNESIA SEEDS

Northern Lights Automatic Zamnesia

Northern Lights is een absolute klassieker en de automatische variant, die we hier hebben gecreëerd, bevat alles waar we zo van houden in deze soort. Ze wekt een betoverende, lichamelijke stone op terwijl de geest mild wordt opgewekt.

Onze variatie van Northern Lights Automatic is zeer bestendig tegen koud weer, schimmels, ongedierte en beginnersfouten, waardoor ze geschikt is om in heel Europa te worden gekweekt, door kwekers van elk niveau. Ze ontwikkelt zich van zaadje tot oogst in minder dan 10 weken, wordt ongeveer 1,2 meter hoog en kan oogsten produceren van wel 200 gram/plant, wat behoorlijk gul is voor een autoflowering variant!

7. CREAM CARAMEL AUTO - SWEET SEEDS

Cream Caramel Auto Sweet Seeds

Dit is de autoflowering versie van een absolute, smakelijke favoriet: Cream Caramel. Ze is extreem zoet en levert een behoorlijk sterke stoot THC, waardoor ze een krachtige ervaring levert.

Als we het hebben over kweek eigenschappen, zal Cream Caramel Auto zich binnen 9 weken van zaadje tot oogst ontwikkelen. Ze wordt daarbij ongeveer 1 meter hoog en produceert tot 100 gram per plant. Om het helemaal af te maken, is deze dame buiten behoorlijk zelfstandig en ze heeft weinig hulp nodig, waardoor ze zeer geschikt is voor de guerrilla kweker, of de beginner die niet goed weet wat te doen.

6. ROADRUNNER AUTOFLOWERING - DINAFEM

Roadrunner Autoflowering Dinafem

Roadrunner Autoflowering is een van de snelste, autoflowering varianten op de markt en ze laat ook zeer sterke genen zien. Ondanks haar naam, is Roadrunner een zeer kalme cannabis, die een diepe, lichamelijke stone opwekt; ideaal om een zware dag mee af te sluiten.

Buiten vertoont Roadrunner Autoflowering veel aantrekkelijke eigenschappen, waardoor wij denken dat ze geschikt is voor kwekers die voor het eerst een autoflowering variant willen kweken. Allereerst gaat ze van zaadje tot oogst in 8 weken. En dan is er nog het feit dat ze vrij klein blijft, namelijk 1,2 meter. Plus, ze is zeer bestendig tegen schimmels en ongedierte. Ze levert geen gigantische oogsten, ongeveer 30-50g/plant, maar dat kan meer dan voldoende zijn voor personen die hun eigen voorraad willen aanvullen.

5. AUTOMAZAR - DUTCH PASSION

Automazar Dutch Passion

AutoMazar is afkomstig uit een geheime kweekfaciliteit in ons eigen kikkerlandje. Ze is een bekroonde cannabis strain die veel te bieden heeft. Ze is een herbewerking, door de legendarische kwekers bij Dutch Passion, van de originele Mazar en ze brengt alle kwaliteiten van de ouder samen in een, eenvoudig te beheren, automatisch pakketje.

Wanneer ze buiten wordt gekweekt, wordt AutoMazar ongeveer 80cm hoog, levert 50-125g/plant en ontwikkelt zich van zaadje tot oogst in 10 weken. Ze is extreem eenvoudig te kweken en kan voorbij haar beperkingen worden geduwd, want Dutch Passion zelf beweert dat ze 205 gram van een plant hebben geoogst.

Wat AutoMazar zo interessant maakt, is dat ze een THC gehalte heeft van ongeveer 10%, wat vrij ongebruikelijk is op de hedendaagse markt. Dit levert een prettige en lichte high, geweldig als je nog moet functioneren, of niet gewend bent aan roken.

4. AUTO BLUE AMNESIA - MINISTRY OF CANNABIS

Auto Blue Amnesia Ministry of Cannabis

Dol op Sativa's, maar niet zo dol op die gigantisch lange bloeiperiode van 12 weken? Ministry of Cannabis heeft het antwoord, met hun bijna magische Auto Blue Amnesia. Deze krachtpatser is potent, smakelijk en groeit snel en biedt dus alles wat je je maar kan wensen.

Auto Blue Amnesia is een mix van Amnesia x Blueberry x Ruderalis en we overdrijven niet als we zeggen dat Auto Blue Amnesia snel is: Van ontkieming tot oogst in slechts 6-7 weken! Om het helemaal compleet te maken, kan elke plant tot wel 200g Sativa zaligheid produceren! Wij staan versteld over hoe de meesterkwekers bij Ministry of Cannabis dit voor elkaar hebben gekregen!

3. AUTOFLOWERING WHITE RUSSIAN - SERIOUS SEEDS

Autoflowering White Russian

Autoflowering White Russian is een bekroonde mix van AK-47 x White Widow x Ruderalis. Ze is een hoogwaardige all-star, die alles mee heeft. Ze wekt dezelfde torenhoge high en comfortabele lichaamsbuzz op als het origineel, maar dan in een snelgroeiend, eenvoudig te beheren pakketje.

Buiten bereikt Autoflowering White Russian een hoogte van ongeveer 90cm en ze heeft ongeveer 10 weken nodig om zichzelf van zaadje tot oogst te ontwikkelen. De opbrengst is laag, ongeveer 20-30 gram per plant, maar het is wel van topkwaliteit. Als je een hobbykweker bent, op zoek naar legendarische genen, en niet perse een gigantische oogst hoeft te hebben, dan is deze voor jou.

2. AUTO ANESTHESIA - PYRAMID SEEDS

Auto Anesthesia Pyramid Seeds

Van een strain met lage opbrengst tot een strain met hoge opbrengst. Auto Anesthesia is een beest als het gaat om het produceren van een grote oogst. En wat voor oogst! Met haar hoge THC gehalte en zoetzure smaak, zorgt Auto Anesthesia voor een zeer ontspannende en plezierige ervaring.

Buiten heeft Auto Anesthesia 6-7 weken nodig om zich van zaadje tot oogst te ontwikkelen, waarbij ze ongeveer 1 meter hoog wordt en tot wel 200g/plant kan opleveren. Ze is een ware all-star, die eenvoudig door beginners kan worden gekweekt en toch hoogwaardige wiet oplevert.

1. PINEAPPLE EXPRESS AUTO - BARNEY'S FARM

Pineapple Express Auto Barneys Farm

Iedereen heeft gehoord van Pineapple Express, een fruitig cadeautje uit de hemel die zowel verzacht als prikkelt. De autoflowering variant is niet anders en biedt een heel nieuwe manier om dit Indica dominante juweeltje te kweken.

Pineapple Express Auto heeft ongeveer 10 weken nodig om van zaadje tot oogst te komen, wordt ongeveer 60cm hoog en produceert een oogst van gemiddeld 20-100 gram per plant. Haar kleine postuur maakt haar ideaal voor guerrilla kwekers en kwekers met ruimtegebrek en haar kweekgemak betekent dat zowel beginners als gevorderden kunnen genieten van haar aanbod. De oogst is misschien niet overvloedig, maar bij Pineapple Express Auto kies je kwaliteit boven kwantiteit en ze stelt je niet teleur.

Dat is alles! De hierboven genoemde varianten zijn je tijd waard, of je nu nieuw bent in de wereld van autoflowering strains, het kweken van cannabis in het algemeen, of simpelweg iets nieuws wil proberen. Er zijn natuurlijk vele andere geweldige auto strains verkrijgbaar en we moedigen je zeker aan je horizon te verbreden, maar je kan niet echt de fout in met de lijst hierboven.

Zamnesia schrijver

Geschreven door: Zamnesia
Zo af en toe dragen schrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten