Blog
Zamnesia Heeft Werk Voor Een Zweedse Vertaler!
1 min

Zamnesia Heeft Werk Voor Een Zweedse Vertaler!

1 min

Spreek jij zowel vloeiend Engels als Zweeds? Ben je op zoek naar wat freelance werk? Als dat zo is hebben we misschien wel werk voor je. We zijn dringend op zoek naar een vertaler die ons met enkele projecten uit de brand kan helpen!

Als één van de grootste leveranciers van cannabis-gerelateerde producten van Europa willen we graag de inhoud van onze website in zoveel mogelijk talen beschikbaar stellen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die bereid is ons te helpen om de inhoud van een project waar we aan werken te vertalen van het Engels naar het Zweeds.

Omdat het hier freelance werk betreft, kun je gewoon thuis aan de slag. Je dient echter wel over een computer met een betrouwbare internetaansluiting te beschikken. We hebben momenteel een berg achterstallig werk voor je klaarliggen, maar als je je daar eenmaal doorheen geworsteld hebt kunnen we je bij benadering ongeveer 2000-5000 woorden per week aanbieden. We zoeken iemand die dat voor de langere termijn voor ons zou willen doen.

Het werk is met name geschikt voor studenten die hun inkomen willen aanvullen, of een freelancer die zijn klantenkring wil uitbreiden. Natuurlijk kan iedereen reageren, zolang je maar aan de onderstaande vereisten voldoet.

VEREISTEN:

- Zowel vloeiend Engels als Zweeds
- Bekend zijn met cannabis-gerelateerde termen in beide talen
- De bekwaamheid om gemotiveerd, ordelijk en tijdig te kunnen werken
- Betrouwbare toegang tot een computer en het internet

Als je wilt reageren doe dat dan alsjeblieft met ons contactformulier, waarin je iets over jezelf verteld en hoeveel tijd je beschikbaar hebt om voor ons te werken.

Voor dit werk moet je 18 jaar of ouder zijn.

We horen graag van je!

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken