Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Over Philosopher Seeds

Philosopher SeedsPhilosopher Seeds is een Spaanse zadenbank, die tot doel heeft zowel populaire strains, als oude, "vergeten" strains te produceren en revitaliseren. Ze creëren al sinds 2008 nieuwe zaden voor de markt, maar hun geschiedenis gaat veel verder terug.

Hun oprichting hebben we te danken aan een kleine groep pionierende kwekers, die samen kwamen om de beste voorbeelden van hun werk, maar ook hun ervaring te delen, zodat ze elkaar konden helpen en ondersteunen in hun pogingen om nieuwe en interessante strains cannabis te kweken. Hierdoor werd Philosopher Seeds een soort van collectief, waarbij elke kweker een stem heeft in hoe elke strain wordt ontwikkeld. Deze coöperatie is al sinds het midden van de jaren '90 aan de gang en heeft hen in staat gesteld een hele nieuwe lijn strains van topkwaliteit te selecteren, kruisen, stabiliseren en aan te scherpen.

 

De Philosopher Seeds Missie

Sinds we de heren bij Philosopher Seeds hebben leren kennen, begrijpen we de passie achter hun werk heel goed. Voor ons hier bij Zamnesia, draait Philosopher Seeds helemaal om betrokkenheid met de cannabis gemeenschap waarbij ze deze levend, vers en fris willen houden. Door hun streven continu oude cannabis strains te verbeteren, maar ook nieuwe en spannende, nog niet eerder ontdekte combinaties te maken, zorgt Philosopher Seeds ervoor dat de cannabis zaden markt nooit afgezaagd wordt voor hun fans. Ze zijn een voorbeeld van de kracht van experimenteren en zijn de bereidwilligheid om dit te doen.

De Philosopher Seeds zadenlijnen

Philosopher Seeds heeft diverse lijnen cannabiszaden in hun catalogus, die elk om een ander thema draaien.

CLASSIC Lijn

De CLASSIC Lijn bevat, zoals de naam al suggereert, alle beproefde en geteste meesterwerken van Philosopher Seeds. Deze danken we allemaal aan jarenlang toegewijd kweken.

AUTO Lijn

De AUTO Lijn cannabis zaden werd gecreëerd in samenwerking met de beroemde Dr. Magnesio om een aantal fantastische, 8ste generatie auto-hybriden te produceren. Ze zijn zo stabiel dat ze nu worden gebruikt als de basis voor de toekomstige auto-hybriden van Philosopher Seeds, dus je kan binnenkort nog veel meer geweldige dingen verwachten uit deze lijn.

GOLO Lijn

De GOLO Lijn is waarschijnlijk de meest interessante lijn uit de catalogus van Philosophers Seeds. Deze lijn is gecreëerd in samenwerking met de kwekers van Reggae Seeds, waarbij de beste genen uit beide groepen zijn gebruikt om te zien wat kon worden geproduceerd. Het belangrijkste aandachtspunt van deze samenwerking was het produceren van nieuwe strains cannabis met onovertroffen smaken en aroma's, maar het hoge CBD gehalte van veel van de strains van Reggae Seeds resulteerde in hybrides die ook nog eens van medicinale waarde zijn. Het toont maar weer eens aan dat Philosophers Seeds altijd bereid is met andere kwekers samen te werken en te experimenteren met het aanbod.

Verpakking van Philosopher Seeds

Philosopher Seeds heeft hun reputatie voor geweldige kwaliteit zelfs doorgevoerd in hun verpakkingen. Elk pakje zaden komt in een veilig en beschermend metalen bakje om de capsule met zaadjes vast te houden. De capsule zelf is stevig, dik en binnenin zit een laagje schuim om te ervoor te zorgen dat de zaden niet continu heen en weer schudden.

Elke capsule is ook gevuld met vochtabsorberende balletjes, waardoor de zaden onder de meest verse en optimale omstandigheden naar jou kunnen worden verstuurd.

Alle cannabis soorten van Philosopher Seeds zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5 zaden. Hun mix verpakkingen bevatten verschillende soorten strains en zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 4-12 zaden. Alle zaden van Philosopher Seeds zijn feminized.

Verpakking van Philosopher Seeds

 

Koop Philosopher Seeds


Zamnesia


Het Beste van Philosopher Seeds

Informatie Philosopher Seeds

Philosopher Seeds

Philosopher Seeds is een zadenbank uit Spanje met vele jaren professionele kweekervaring. Lees hier meer over deze geweldige zadenbank:

Over Philosopher Seeds
Awards Philosopher Seeds
Alle zaden van Philosopher Seeds