Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Over Dutch Passion

Dutch Passion logoMet een geschiedenis die herleid kan worden naar de jaren ’70, is Dutch Passion een van de oudste Nederlandse zadenbanken en dit is merkbaar in de kwaliteit van hun zaden. Ze hebben vele jaren gehad om hun vaardigheden aan te scherpen en hun genen van wereldklasse te verfijnen, waardoor ze een groot aantal bekroonde soorten hebben geproduceerd.

Hun verhaal begint in 1972, toen Henk van Dalen, de oprichter van Dutch Passion, voor het eerst begon met het kweken van cannabis om te voorzien in zijn persoonlijke behoeften voor hoogwaardige cannabis. Met een formele, academische opleiding in biologie, maar ook in farmacologie en de effecten van psychedelica, gebruikte Henk zijn kennis om zijn cannabis planten voorbij hun limieten te drijven.

Toentertijd moesten mensen in Nederland vertrouwen op geïmporteerde cannabis als ze goede kwaliteit wilden. Henk wilde dit veranderen en begon, via zijn netwerk van contacten, langzaam bekend te worden als thuiskweker van cannabis van topkwaliteit.

Uiteindelijk zag Henk een steeds grotere vraag naar zijn producten en in 1987 richtte hij de Dutch Passion Seed Company op. Zijn doel was het beschikbaar maken van geweldige genetica, zodat mensen deze zelf thuis konden kweken en genieten van de voordelen van hoogwaardige cannabis.

Deze filosofie heeft hij tot de dag van vandaag aangehouden en dit heeft Dutch Passion gevormd tot de titaan van nu. We zijn altijd onder de indruk van de liefde waarmee de kwekers van Dutch Passion over hun zaden praten als we ze ontmoeten; ze blijven innoveren en experimenteren met hun genen en produceren ware hoogstandjes binnen de cannabis wereld. Als bewijs van hun bekwaamheid, werd Henk in 2011 bekroond met de allereerste High Times “Dutch Master" award, als erkenning voor zijn belangrijke bijdrage aan de cannabis gemeenschap, en het kweken in het algemeen.

Geweldige voorbeelden van hun cannabis zaden zijn klassiekers als Frisian Dew, Orange Bud, Hollands Hope en AutoMazar.

Verpakking van Dutch Passion

Dutch Passion verpakkingDutch Passion verstuurt alle zaden in hun eigen, unieke verpakking. Cannabis zaden worden in een kleine, papieren envelop geplaatst met alle informatie over de soort. Deze envelop wordt vervolgens gevuld met piepschuim balletjes, die de zaden beschermen en veilig houden tijdens het transport naar jou.

Omdat de zaden verpakt zijn in een papieren envelop, is het niet gemakkelijk deze opnieuw af te sluiten na het openen. Daarom is het een goed idee om een opbergoplossing achter de hand te hebben als je niet van plan bent alle zaden in een keer te gebruiken!

Cannabis zaden van Dutch Passion zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 3 in zowel feminized als autoflowering varianten.


Zamnesia


Dutch passion zaden

Informatie Dutch Passion

Dutch Passion logo

Dutch Passion is een van de originele, legendarische, Nederlandse zadenbanken en hun geschiedenis kan worden herleid naar de jaren ’70. Door het combineren van een ethiek van hoogwaardig kweken, voortdurende innovatie en het voorop stellen van de klant, zijn ze steeds populairder geworden en produceren ze wat van de meest geliefde en gekoesterde cannabis soorten ooit.

- Over Dutch Passion
- Awards Dutch Passion
- Alle zaden van Dutch Passion