Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Over Big Buddha Seeds

Big Buddha Seeds LogoVelen beschouwen Big Buddha Seeds als een van de beste Britse zadenbanken en ze hebben dan ook een reputatie opgebouwd voor het produceren van de beste Cheese soorten op de markt. Ondanks deze populariteit en uitgesproken invloed op de cannabis markt, is er niet veel bekend over de meesters achter de zaden. Dit weten we echter wel:

Big Buddha Seeds is het geesteskind van oprichter Milo Yung, die opgroeide in een Britse buitenwijk en de fijnere punten van cannabis al van jongs af aan waardeerde. Maar op zijn 18de ontvlamde deze passie pas echt. Met een stekje, gekregen van een vriend, begon Milo aan zijn eerste binnenproject en zette hiermee een stukje cannabis geschiedenis in gang. Vanaf dit moment werd elk beetje vrije tijd besteed aan het aanscherpen van zijn vaardigheden en het kweken van cannabis van topklasse. Via werk in de industrie en het leggen van contacten, kreeg Milo uiteindelijk een originele Cheese kloon in handen, een van de best bewaakte en exclusieve soorten in het Verenigd Koninkrijk.Na het kweken van de kloon en het experimenteren met de kwaliteit, wist Milo precies wat hem te doen stond: Cheese beschikbaar maken voor de hele wereld. Big Buddha Seeds werd geboren.

Tegenwoordig heeft Big Buddha haar originele Cheese verfijnd en aangescherpt tot een van de beste varianten die je te pakken kan krijgen, terwijl de soort ook wordt gebruikt om een aantal hybriden van topklasse te produceren. Het resultaat is wereldwijde erkenning en veel onderscheidingen, waardoor de zadenbank de aandacht van elke kweker verdient.   

Geweldige voorbeelden van hun werk zijn Big Buddha Cheese, Blue Cheese, Buddha Tahoe en Buddha Kush OG, die allemaal kwaliteit uitstralen!

Verpakking van Big Buddha Seeds

Verpakking van Big Buddha Seeds

Big Buddha Seeds neemt het verpakken van de zaden serieus. Zo serieus, dat ze een op maat gemaakte, verpakkingsmachine hebben aangeschaft, waarmee de cannabis zaden absoluut veilig verpakt worden.

Elke set zaden is verpakt in een schok-, temperatuur- en vochtwerende Buddha die vervolgens wordt verzegeld in een blisterverpakking, samen met een speelkaart met informatie over de soort. De Buddha is hersluitbaar via het hoofd, wat betekent dat de zaden in de originele verpakking kunnen worden bewaard, mocht je niet alles in een keer willen gebruiken. Omdat de Buddha echter vaak transparant van kleur is, moet je er wel voor zorgen dat je de verpakking op een donkere plek bewaart.

Big Buddha Seeds' cannabis zaden zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 5, in feminized en autoflowering varianten.

Let op: Het kan gebeuren dat je de oude verpakking van Big Buddha Seeds ontvangt, zolang de voorraad strekt.


Zamnesia


Big Buddha Seeds

Informatie Big Buddha Seeds

Big Buddha Seeds LogoBig Buddha Seeds behoort tot de meest gerenommeerde zadenbanken in het Verenigd Koninkrijk en produceert een aantal van de beste Cheese soorten op de huidige markt. Big Buddha's cannabis zaden staan bekend om prikkelende smaken en tomeloze kracht en zijn de aandacht van elke connaisseur waard.

- Over Big Buddha Seeds
- Awards Big Buddha Seeds
- Alle zaden van Big Buddha Seeds