Colour mix 7 (Dutch Passion) feminized

De Colour mix 7 van Dutch Passion bevat 6 feminized zaadjes van drie automatisch bloeiende variëteiten, 2 van elke variëteit. AutoXtreme is gebaseerd op hun Outlaw en is oogstklaar na 85 dagen. Zeer krachtig. Think Different is het resultaat van het werken met een speciaal exemplaar van de AK47, ook bekend als AK420. StarRyder is afgeleid van de exceptionele Isis kloon en produceert sterke toppen.

58,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 58.00
 • Aantal zaden: 6 € 58.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Colour mix 7: Verschillende tinten groen

Voeg wat variëteit aan je tuin toe met deze verschillende tinten groen. De Colour mix 7 van Dutch Passion bevat 6 feminized zaadjes van drie automatisch bloeiende variëteiten, 2 van elke variëteit.

AutoXtreme - Dit is het resultaat van de samenwerking van Dutch Passion en DinaFem. Ze namen hun OutLaw en maakten er een feminized en automatisch bloeiende variëteit van. Na 2 jaar samenwerken met DinaFem brachten ze eindelijk deze krachtige plant met een sterke Haze invloed en hoge opbrengsten op de markt. Ze heeft 85 dagen nodig voor haar opbrengst en dat is iets langer dan bij de meeste automatisch bloeiende soorten, maar de planten bereiken een hoogte van 1,5 meter en met iedere centimeter extra maakt ze ook extra gewicht aan.

Think Different - Dit is een echte krachtpatser! Ze is gebaseerd op de speciale AK47 kloon die bekend staat als AK420, en heeft de potentie om slechts 10-11 weken na de ontkieming in een indoor opstelling meer dan 500 g/m² zeer krachtige wiet op te brengen. Ze gedijt met name goed in een ScrOG omgeving met krachtige lichten, en zelfs beginnende kwekers zullen tevreden worden gesteld door het resultaat. Om meer dan één reden een van de bestverkopende variëteiten .

StarRyder - Dit is het resultaat van de samenwerking met de Joint Doctor, de pionier op het gebied van automatisch bloeiende variëteiten. Ze is gebaseerd op een exceptionele Isis kloon van Dutch Passion en een automatisch bloeiende Indica van de Joint Doctor en pronkt met enorme opbrengsten voor zo'n kleine plant. Ze bereikt een gemiddelde hoogte van slechts 50 cm, maar de planten worden erg compact en leveren wel 100 g/plant op. Het eindproduct heeft een THC-gehalte van 15-19% en veroorzaakt een snelle en hard aankomende, krachtige high met een milde en zoete smaak.

Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Colour mix 7 (Dutch Passion) feminized
Colour mix 7 (Dutch Passion) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.