Masterkush (Homegrown Fantaseeds) feminized

Masterkush is gezegend met toppen die druipen van de hars, en deze plant is een geweldig voorbeeld van een 100% Indica op haar best. Ze is een trots lid van de Hindukush familie en pronkt met een hoge intensiteit, om maar te zwijgen over haar snelle groei. Dit compacte kruid is oogstklaar na 8 bloeiweken - een tijd die zeker alle cannabiskenners tevreden zal stellen.

16,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 16.50
  • Aantal zaden: 3 € 16.50
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - Masterkush: Een zoet ruikende krachtpatser

De Masterkush van Homegrown Fantaseeds is afgeleid van de Hinduksuh familie en is een exemplaar dat op meesterlijke wijze gecreëerd is. Deze feminized soort is een ware pracht (100% Indica om precies te zijn) en heeft een volle smaak; Masterkush weet cannabiskenners te verleiden.

De toppen van Masterkush zijn zwaar en dicht en hebben een dikke laag zoet ruikende, plakkerige hars die bij het trimmen aan je vingers blijft plakken. Haar plakkerige hars scheidt een verleidelijke geur af, een geur die je neus zal prikkelen van verheuging. Masterkush is een ideale soort voor geheime kwekers met weinig ruimte, want ze rekt niet veel uit tijdens haar bloeiperiode. Hoewel ze compact van aard is, is ze toch een levendige bloeier, want ze heeft (gemiddeld) maar 8 weken nodig om te rijpen.

Masterkush brengt een stone teweeg die krachtig is en toch ontspannend. Nieuwkomers die de verbluffende top van Masterkush willen proeven, zouden het rustig aan moeten doen, want deze soort kan je aan de bank vastnagelen.

Ze is een 100% indicamachine met een aantal medicinale voordelen. Patiënten die bijvoorbeeld lijden aan problemen als spierspanning, artritis, chronische pijn, slapeloosheid en angst zullen merken dat hun symptomen drastisch verminderd worden, zo niet helemaal verdwijnen na het roken van een soort van deze aard.

Als je op zoek bent naar een soort die compact is, snel groeit en veel potentie heeft, moet je de wietzaadjes van Homegrown Fantaseeds hebben, zoveel is zeker.

Merk Homegrown Fantaseeds
Genetica Indica
Bloeitijd 8 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Masterkush (Homegrown Fantaseeds) feminized
Masterkush (Homegrown Fantaseeds) feminized