Northern Lights (Homegrown Fantaseeds) feminized

Northern Lights wordt vanwege haar levendigheid en grote toppen vaak gebruikt voor het kruisen, deze wiet is als een lichtend voorbeeld. Ze is winnaar van drie Cannabis Cup Awards, een echte, bekroonde wiet. Ze wordt aanbeden door rokers en kwekers en Northern Lights is een soort die weinig onderhoud vraagt en gezegend is met snelle genen en een hoogkwalitatief resultaat. Bloeit 8-9 weken.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 22.00
  • Aantal zaden: 3 € 22.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - Northern Lights: Cannabis cup award winnende veteraan

Northern Lights van Homegrown Fantaseeds komt van origine uit Afghanistan en is een feminized soort van 100% pure Indica goedheid. Zo goed zelfs dat ze drie Cannabis Cup awards heeft gewonnen en een trucklading aan erkenningen.

Het subtiele, zoete aroma van Northern Lights is zeer aantrekkelijk voor kwekers die de voorkeur geven aan een soort die niet al te veel stinkt; combineer dat met haar rappe bloei van 8-9 weken en we hebben een geheim marktgewas in handen. Deze soort produceert ook grote toppen met een zoete smaak en een sterk, langdurend, stoned effect. Haar pure Indicakracht kun je in zowat je gehele lichaam voelen, ze veroorzaakt een verdoofd maar wel ontspannen gevoel. Een ideale soort in bijna elke situatie, Northern Lights is een uitstekende blow in het gezelschap van vrienden of in je eentje.

Medicinale marihuanapatiënten zullen blij zijn te horen dat Northern Lights een zeer makkelijke plant is om te hanteren en dat ze geschikt is voor zowel de binnen-, buiten- als kaskweek. Ze zal je hoe dan ook het bewijs leveren dat ze een all-round cannabis kweekkampioen is.

Merk Homegrown Fantaseeds
Genetica Indica
Bloeitijd 8-9 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Lights (Homegrown Fantaseeds) feminized
Northern Lights (Homegrown Fantaseeds) feminized