Bubba Cheese Auto (Humboldt Seed Organization) feminized

Met Bubba Cheese Auto brengt Humboldt Seeds ons een sublieme mix van genetica. Een Blue Cheese uit het VK werd gecombineerd met een Bubba Kush uit de westkust, en daaraan werd Ruderalis toegevoegd voor een autoflower met een spectaculair aroma dat haar geweldige ouders eer aandoet en een krachtig, maar fijn evenwichtig effect heeft. Ze groeit overal en is ook geschikt voor minder ervaren kwekers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Bubba Cheese Auto: Briljante Mix van Kaas- en Bessensmaak

Humboldt Seeds heeft een aromatische Cheese uit het Verenigd Koninkrijk gecombineerd met de genetica van een Bubble Kush uit de Amerikaanse westkust. Alhoewel deze twee strains geografisch gezien geen verschillendere afkomst hadden kunnen hebben, zorgt deze ingenieuze combinatie van twee buitengewone strains voor een ongelooflijke rookervaring die cannabis-kenners doet watertanden.

Humboldt Seeds heeft Ruderalis toegevoegd om de nieuwe creatie autoflowering eigenschappen te geven en het resultaat is een Indica (95%) die heel makkelijk te kweken is en een snelle, superproductieve groeicyclus heeft. Binnen haar korte levenscyclus van slechts 60-65 dagen van zaadje tot oogst zal Bubba Cheese Auto een ongelooflijke hoeveelheid flinke toppen kweken die bedekt zullen zijn met superveel kleverige hars. Aangezien ze een makkelijk te kweken autoflower is, vereist Bubba Cheese Auto geen speciale kweekskills en groeit ze zelfs praktisch overal, inclusief in grond of hydro-setups.

De plant blijft prettig kort en compact en groeit meestal niet hoger dan 60-90cm, afhankelijk van de groeiomstandigheden. Ze kan een hele goede plant zijn als je kweekruimte beperkt is of als je op zoek bent naar een perfecte strain die niet al te groot is om die zonnige plek op je balkon of terras te vullen. Je kan haar zowel binnen als buiten kweken, en oogsten van 30-60g per plant verwachten, terwijl haar oogsten bij buitenkweek die hoeveelheden soms flink kunnen overtreffen.

Vanwege haar smakelijke ouders mixt het geweldige blauwekaasaroma van de Britse Cheese perfect met de fruitachtige bessennoten van de Bubble Kush, waardoor ze heerlijk is om te roken. Haar THC-levels zijn gemeten op 13-17%, waardoor ze een middelhoge sterkte heeft. Ze zal een krachtig en langdurig effect produceren dat een ontspannende lichamelijke buzz combineert met een opbeurende geestelijke high, waardoor ze voor een hele plezierige rookervaring zorgt.

Bubba Cheese Auto van Humboldt Seeds is een zeer stabiele en bevredigende autoflowering Indica die niet teleur zal stellen. Haar hoogtepunten zijn haar buitengewone smaak, die het beste combineert van de Bubble Kush en UK Cheese, en haar zeer aangename en prettig uitgebalanceerde effect, maar ook haar andere kwaliteiten laten niets te wensen over. Ze is een van die autoflowers die voor elke cannabiskweker, ongeacht zijn of haar ervaring, zeer aan te raden is om te kweken.

Bubba Cheese Auto (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders UK Cheese x Bubba Kush
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 17%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 130
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 100g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubba Cheese Auto (Humboldt Seed Organization) feminized
Bubba Cheese Auto (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.