Ginkgo biloba

(12)

Thee van Ginkgobladeren wordt al sinds heel lang gebruikt in de Chinese kruidencultuur om een verscheidenheid aan aandoeningen en ziekten te behandelen, waaronder problemen met de luchtwegen en de bloedsomloop, en om het geheugen en het cognitieve vermogen te verbeteren. De Ginkgoboom is een van de oudste boomsoorten ter wereld zonder nabije aanverwante andere boomsoorten.

7,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (12)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Ginkgo biloba - Vermalen bladeren van het levende fossiel

Ginkgo biloba wordt al sinds heel lang gebruikt in de Chinese geneeskunde. De Ginkgoboom is een van de oudste boomsoorten ter wereld en heeft geen nabije verwante boomsoorten meer. Ginkgo wordt vaak een levende fossiel genoemd, want er zijn fossielen gevonden die duidelijk verwant zijn aan de hedendaagse Ginkgo. De oudste komen uit het Perm, 270 miljoen jaar geleden. De Chinezen beschouwen de Ginkgo als een heilige boom. De belangrijkste bestanddelen van de bladeren van de Ginkgoboom zijn flavo-glycosiden: kaempferol, quercetine, isorhamnetine, en proanthocyanidinen - deze bestanddelen hebben eigenschappen van anti-oxidanten en vrije radicalen.

Verschillende studies hebben aangetoond dat het innemen van Ginkgo-extracten of het drinken van Ginkkothee een signifcant voordeel kan opleveren als het op verbetering van het geheugen aankomt. Degenen die lijden aan een slecht geheugen of problemen hebben met het onthouden dingen, laten vaak vooruitgang zien wanneer ze regelmatig Ginkgo consumeren.

Zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie is van mening dat Ginkgo biloba een aantoonbaar gunstige uitwerking heeft op de bloedsomloop en zelfs de vorming van bloedproppen kan voorkomen, die het gevolg kunnen zijn van hart- en vaatziekten. Als je tekenen vertoont van een slechte bloedsomloop, zoals koude handen en voeten, kan het drinken van twee kopjes Ginkgothee per dag hulp bieden bij dat probleem.

Een ander groot voordeel dat het drinken van Ginkkothee biedt, is dat het je energieniveau verhoogt - als je alleen al twee kopjes thee per dag drinkt, voel je je alerter en energieker. Dit wordt ondersteund door onderzoeken die aantonen dat Ginkgothee helpt bij vermoeidheid.

Hoewel er weinig melding wordt gemaakt van significante problemen, kun je wel problemen ervaren als je allergisch bent voor Ginkgo - je kunt dan misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn en diarree ervaren.

Ginkgo biloba - Klik hier voor meer info!

Gewicht 50 gram

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (12)
  (12)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  16/Aug/2019

  A warm freshness
  Makes me feel light and "opens" my body in a way. There's also a conforting warm sensation in the belly which feels right : good for the mind and the body. Very helpful for a study session, works also well with tea.

  11/Jul/2019

  Not for me
  Dont feel anything ?!

  17/Sep/2018

  pretty good
  Doesn't taste great but not really bad either. Does what it says in the description but somewhat mildly. goes good with yerba mate.

  25/Jun/2018

  Buon sapore
  L'infusione purtroppo non è il metodo migliore per assorbire i principi del Ginko, detto questo, il sapore dell'infuso è ottimo, dolce e floreale con una nota vegetale di testa e di coda!

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  27/Dec/2016

  Nice
  Mix it with yerba mate from this site and you got yourself a very nice energizing drink. Tons better than coffee

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ginkgo biloba
Ginkgo biloba
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.