Deep Cheese (Dinafem) feminized

De feminized Deep Cheese van Dinafem heeft zelfs een nog intensere geur en smaak dan de originele Cheese en werd ontwikkeld door 4 generaties lang selectieve kruisingen van Cheese met Cheese. Deze verbeterde Cheesevariëteit is reeds de wereldwijde top 10 van de meest populaire soorten binnengekomen, en haar sterke smaak en geur zullen als een storm over je zintuigen heen komen. 525 g/m²; 55 dagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Deep Cheese: Een intensere geur en smaak dan het origineel

De feminized Deep Cheese van Dinafem is al de wereldwijde top 10 van populairste soorten binnengekomen - dit is een verbeterde versie van de originele Cheese. Dinafem heeft 4 generaties lang Cheese op selectieve wijze met zichzelf gekruist en het resultaat is een variëteit met een nog intensere geur en smaak dan het origineel. Dit is een delicatesse die je zintuigen als een storm zal overvallen.

Deep Cheese is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek en produceert hoge opbrengsten van gemiddeld sterke wiet, de perfecte dope voor dagelijks gebruik, want ze zal je niet onverschillig laten, net zo min als je ze volledig wegvaagt, dit is gewoon de beste keus voor als je een mooi uitgebalanceerde fysieke en mentale high zoekt. De bloeiperiode van Deep Cheese duur even lang als die van het origineel, namelijk 8 weken. Binnen die tijd zullen de planten tot wel 525 g/m² produceren - en ze vullen je hele huis met stank als je geen maatregelen treft (voor anderen kan deze geur een miasma zijn, dus ga wijselijk te werk als je een kweeklocatie zoekt), houd dus je koolstoffilters op orde! Buiten kan ze een hoogte bereiken van 2,5 meter en is ze tegen het midden van oktober klaar om geoogst te worden.

Deep Cheese (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Cheese x Cheese
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Deep Cheese (Dinafem) feminized
Deep Cheese (Dinafem) feminized