Dinamex (Dinafem) feminized

De feminized Dinamex van Dinafem is een geweldige representant van de beste cannabisgenen die Californië te bieden heeft. Deze genetische mix van Emerald OG Kush en Cali Sour heeft een snelle groei en opbrengsten tot wel 550 g/m² binnen 60 bloeidagen - buiten beëindigt ze haar levenscyclus begin oktober met een hoogte van maximaal 3 meter. Zeer intense citroen- en dieselsmaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Dinamex: Smakelijke kerstballen met medicinale waarde

Californië is een bron van geweldige cannabissoorten, en hier hebben we een genetische mix van Emerald OG Kush (een mix van California Orange, Sour Diesel en Mexicaanse Sativa) en Cali Sour -de feminized Dinamex van Dinafem, een geweldige representant van de beste genen uit Californië en een goed voorbeeld van waar Dinafem toe in staat is.

Dinamex is een uitzonderlijke hybride met een snelle groei en een behoorlijk open structuur, die het licht in staat stelt om alle op de zijtakken groeiende toppen te bereiken. De zeer dichte en zware toppen hebben een prachtige en gezonde limoengroene grondkleur en zijn versierd met witte en geel tot lichtoranje stampers die door het dons van de kleine trichomen heen steken.

Dinamex levert haar enorme opbrengsten van 550 g/m² zeer krachtige wiet met een bijzonder hoog CBD-gehalte na 60-63 dagen en is niet gierig met haar smaak. De gerookte wiet heeft een zeer intense smaak met een ondertoon van citroen en diesel, bekroond met een vleugje Sour Diesel en het welhaast directe effect is schitterend schoon en krachtig, langdurend en zeer ontspannend. Buiten kan ze de 3 meter bereiken en is ze tegen het midden van oktober klaar om geoogst te worden. Maar let wel op, hoewel jouw hart en zintuigen genieten van het aroma, kunnen je (misschien glurende) buren daar heel anders over denken. "Ben je soms een of andere geurige Kerstboom aan het kweken in je tuin?" - "Nee mevrouw, ik kweek smakelijke kerstballen met medicinale waarde."

Dinamex (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Cali Sour x Emerald OG Kush
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dinamex (Dinafem) feminized
Dinamex (Dinafem) feminized