Sour Blueberry (Humboldt Seed Organization) feminized

Sour Blueberry van Humboldt Seeds is een exceptioneel zoet en zuur smakende soort die er in je collectie uit zal springen. Ze ontwikkelt hypnotiserende kleuren en geeft je een sterke, gemixte high en ontspant je lichaam en geest. De redelijke kweektijden en gulle opbrengsten maken haar een geweldige soort voor iedere soort kweker en zal iedereen tevredenstellen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Sour Blueberry: Een exceptioneel zoet en zuur smakende soort

Sour Blueberry van Humboldt Seeds is de Sativa x Indica mix van de immer populaire Blueberry soort met een goed gekweekte, zuur smakende Indica. Dit resulteerde in een plant die de beste eigenschappen van beide planten in zich verenigt.

Deze soort heeft een unieke, zure en zoete smaak die je zal kwellen en naar meer zal doen verlangen. Ze veroorzaakt een sterke, gemengde high die je lichaam en geest ontspant. Ze is een geweldig wietje voor aan het eind van de dag als je achterover wilt leunen om alles los te laten, of als je op een luie, zonnige dag in de tuin wilt zitten en ontspannen. Haar kracht en gecombineerde effecten maken haar een populaire keus onder medicinale gebruikers, en ze is geweldig voor het verlichten van stress, problemen met het zenuwstelsel en voor degenen die aan beroertes lijden.

Wanneer ze in koudere omstandigheden wordt gekweekt, krijgen de bladeren een verleidelijke kleur blauw, en haar in kristallen gehulde toppen zullen haar doen opvallen in iedere kweekruimte of tuin. Deze soort biedt grote opbrengsten binnen relatief korte kweektijden; hierdoor is ze een goede keus voor commerciële kwekers evenals voor beginners en veteranen.

Sour Blueberry van Humboldt Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt planten verwachten van 0,5 - 1 meter hoog en een bloeitijd van ongeveer 56 dagen voor een optimale opbrengst. Sour Blueberry heeft een THC-gehalte van ongeveer 14%.

Sour Blueberry (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Sour Diesel x Blueberry
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 14%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sour Blueberry (Humboldt Seed Organization) feminized
Sour Blueberry (Humboldt Seed Organization) feminized