Critical Kush (Dinafem) feminized

(2)

De feminized Critical Kush van Dinafem is een zeer krachtige delicatesse gemaakt van de beste genen uit Europa en de VS. Het kruisen van Critical+, een plant bekend om haar zoete toppen en hoge productiviteit, en Emerald OG Kush, een variëteit met een opzienbarende smaak van petroleum en citroen, resulteerde in een marihuana met al deze eigenschappen én een extreme kracht. Slechts 50 bloeidagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Critical Kush: Vereist slechts 50 bloeidagen

De feminized Critical Kush van Dinafem is gemaakt van de beste genetica uit Europa en de VS. Deze uiterst potente en krachtige kruising werd verkregen door Critical+, een plant die bekend staat om haar korte bloeiperiode, zoete toppen en hoge productiviteit, te laten paren met Emerald OG Kush, een variëteit met een verbazingwekkende smaak van petroleum en citroen.

De resulterende plant combineert de geuren en smaken van de ouders en heeft slechts 50 dagen nodig om door de bloeiperiode heen te jagen, een periode waarin ze die geurige, vette toppen produceren met een overdaad aan kristallen en een hoge bloem-bladverhouding. Een gemiddelde opbrengst kan in de binnenkweek oplopen tot 550 g/m². Zowel binnen als buiten zou je voorzorgsmaatregelen moeten treffen om er zeker van te zijn dat nieuwsgierige neuzen niet aangetrokken worden door de geur.

Critical Kush (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Critical+ x OG Kush
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 850-900 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical Kush (Dinafem) feminized
Critical Kush (Dinafem) feminized