White Widow XXL Autoflowering (Dinafem) feminized

(4)

Een hybride van het beste ontwerp, de White Widow XXL Auto geeft je meer toppen voor je geld, om nog maar niet te spreken van de high die je zal laten ontspannen zoals geen andere soort dat kan. De XXL is er niet voor niets! White Widow XXL Autoflowering is klaar na 80 dagen (van zaadje naar oogst).

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - White Widow XXL Autoflowering - Wie heeft een gebruikshandleiding nodig als je XXL Indica Auto hebt?

Net toen je dacht dat de White familie niet groter of beter kon worden ... was dat precies wat er gebeurde. Zeg hallo tegen de derde generatie hybride White Widow XXL Auto. Zoals de naam al suggereert, is dit een soort met een extra large karakter om samen te gaan met de langdurende effecten. Deze door Indica gedomineerde soort is een kruising van de White Widow Autoflowering en de immer populaire White Widow.

Deze plant heeft ouders die door velen beschouwd worden als cannabis royalty, en in hun voetsporen treden is geen makkelijk karwei. Maar je hoeft niet bang te zijn, want White Widow XXL Auto kan de klus wel aan. De overvloed aan zowel smaak als geur van deze bitterzoete soort stopt de 'high' in 'hybride' - de krachtmeter wordt nog eens op de proef gesteld!

White Widow XXL Auto (WW XXL Auto) is waarlijk een majestueuze soort, die geschikt is voor zowel rokers als kwekers - makkelijk te kweken, bloeit snel (80 dagen in de binnenkweek) en een hoge opbrengst met genoeg harsklieren (400-450 g/m² binnen en 60-170 g/plant buiten). Haar korte postuur maakt haar tot een ideale plant om binnen te kweken, maar buiten zal WW XXL Auto relatief onopvallend groeien.

'Geen een soort zou alle kracht moeten hebben!' zou Kanye West zingen als hij White Widow XXL Auto zou uitproberen. Deze krachtige Indicasoort begroet je meteen met diepe en kalmerende golven die je steeds verder de diepte in sturen. Perfect voor zowel medicinale als therapeutische doeleinden.

White Widow XXL Autoflowering (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders White Widow x White Widow Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 15%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  09/Nov/2020

  I love it
  It's one of the strains you want to grow.

  F. D.
  04/Jun/2020

  White
  100% réussite . Et la White est toujours parfaitement philosophique pour moi :) Vive zamnesia !

  L. S.
  18/May/2020

  Magnifique
  100% full

  G. F.
  20/Aug/2018

  Stable and reliaable Strain
  I have some experiences with different Autoflowers in Outdoor environments. And in all grows I‘ve done, these Ladies always outperformed their entourage. There are two normal Phenotypes with a floral bouquet of Lemon and Musk with hints of Pine. Good mold and pest resistance with vigorous growth. Yields two-three oz per plant (65+g) and one super pheno at around 4 oz (120g). Reliably grown 4 Season in northern NL. Keeper Plant

  F. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow XXL Autoflowering (Dinafem) feminized
White Widow XXL Autoflowering (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.