Kush-n-Cheese Autoflowering (Dinafem) feminized

(4)

Kush-N-Cheese Autoflowering van Dinafem is een kruising van nobele proporties; ze brengt de twee hoogwaardige oudersoorten OG Kush en Cheese Autoflowering samen om de heerlijke en potente Kush-N-Cheese Auto te produceren. Deze aromatisch rijke soort heeft een complexe mix van verlokkende smaken, een droom voor kwekers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Kush-N-Cheese Autoflowering: Een proeve van een nobele toperfenis

De door Indica gedomineerde Kush-N-Cheese is volgepakt met een boslading smaken en is een soort van een grote schoonheid. Deze hybride is het resultaat van een OG Kush en een Cheese Autoflowering combinatie. Cannabiskenners zullen waardering hebben voor de heerlijke smaak van deze soort en de aromatische eigenschappen die duidelijk de high nog meer benadrukken.

Een all-rounder als Kush-N-Cheese Auto bloeit snel en is een makkelijk te kweken marihuanaplant van gemiddelde grootte die een overvloed aan compacte toppen oplevert die ondergedompeld zijn in hars. Kwekers kunnen over het algemeen rekening houden met een indoor oogst van zo'n 400-450 g/m², terwijl een buitenoogst zo'n 50-170 g/plant oplevert - meer dan bevredigende resultaten. Echt een soort die niet veel inspanning verlangt van de kwekers; hierdoor is het een eitje om haar te kweken - ze rijpt in slechts 10 weken. Voor wat betreft de hoogte van de plant: 75-160 cm is wat je kunt verwachten (niet bepaald een plant die de aandacht trekt).

Kush-N-Cheese Auto is een mengsel van verrukkelijke smaken en genuanceerde geuren. Citrusvruchten, dennenappel en natuurlijk kaas, het kan allemaal aangetroffen worden in deze marihuanamedley. Voor wat betreft de effecten: Kush-N-Cheese maakt haar naam waar - even krachtig als kalmerend. Houd er rekening mee dat je dieper en dieper in je stoel wegzakt naarmate deze hybride vat op je krijgt - je zult haar waarschijnlijk nooit meer los willen laten.

Als je op zoek bent naar een intens bevredigende lichamelijke high die niet alleen maar goed aanvoelt maar ook geweldig smaakt, dan is Kush-N-Cheese Autoflowering de juiste soort voor jou. Gelegenheidsrokers en beginnende rokers zouden op hun hoede moeten zijn, want het hoge THC-gehalte van deze soort deelt rake klappen uit!

Kush-n-Cheese Autoflowering (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders OG Kush x Cheese Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  04/Aug/2020

  Efficace
  Du début à la fin, plant solide qui vous le rendra bien

  T. B.
  16/Apr/2020

  waar voor je centen
  goede qualiteit zaad al ontkiemt en het resultaat mag er zijn

  U. G.
  29/May/2015

  Topp
  Alle gekeimt - 6 Wochen Vegi (ab 5 Trieb in die Blüte ) - ca 60 cm

  C. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kush-n-Cheese Autoflowering (Dinafem) feminized
Kush-n-Cheese Autoflowering (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.